Gledajte Caras valovita Wash n GO rutina njenog besramnog pregleda | BA.inspinre.com
Šminka

Gledajte Caras valovita Wash n GO rutina njenog besramnog pregleda

Gledajte Caras valovita Wash n GO rutina njenog besramnog pregleda

Sjedim pored NaturallyCurly grafički dizajner Cara, i zaista izgleda kao ona ima drugačiji pregib obrazac svaki dan. Ponekad je blizu pravo, mnogo dana to je mješavina ravniji i curlier bita, a nekoliko dana to je vrlo kovrčava. Varijacije je dokaz da je Wishy Washy tendencije tipa 2 prirodno valovite kose. Ako ste tip 2, verovatno ste iskusili neke od ovih. Tako da je bilo zanimljivo mi je da gledam Cara nedavne Watch & Go, predstava u kojoj smo komentar pokazuje da smo posmatrali dok radimo naš pranje i odlaze, na našem NaturallyCurly YouTube kanalu.

Pitao sam Cara malo više o njoj valovit rutina, evo što je imao da kaže.

Imate mješavinu pregib obrazaca - kako se nositi s tim?

Imam Tip 2a, 2b, 2c i možda neke 3a kovrče. A ja ne znam kako se nositi s tim još! Uglavnom ih tretiramo svi isti.

Da li obično koristite ko-pranje umjesto šampona?

Co-pranje I kada želim osvježiti svoju kosu između šampon pranja. Obično isperite šamponom nedjeljom, a ponekad - ali ne uvijek - ko-pranje sredinom nedelje. Koja radi da me ko-pranje moju kosu oko 2-3 puta mjesečno.

load...

Šta vas daje svoj valova najbolju definiciju curl?

Vremena i truda uvijek dati svoju kosu više definicija, ali sam prilično lijen i slabo održavanje o mojoj kosi, pa sam obično samo stavio ga u lepinji. Operem kosu ujutro i širenje ga i plopping uvijek pomoći da se stvori veće talase, ali ja obično peru noću jer je potrebno toliko dugo da se osuši.

Operem kosu ujutro mi daje puno bolje Curl Definition nego kad perem noću i spavati na njemu. Plopping dok je suho ili širenje ga dok se ne suvo mi je dam sve od sebe kovrče.

Koje su vaše omiljene proizvode za valovi?

Jako mi se dopada Eden Bodyworks Pepermint čajevca dlake Milk, ja koristim

Dyakim mikrovlakana ručnik, a nedavno sam koristio Ouidad Napredna Climate Control topline i Gel Vlažnost za kovrdžanje kontrole. Jako mi se dopada Briogeo Curl Karizma Rice Amino + Avokado hidratantni šampon i regenerator, kao i njihove vlasišta Revival Ugljen + kokosovo ulje šampon.

Bilo koja tehnika ili savjete koji su napravili veliku razliku u načinu na koji vaša kosa izgleda?

Koristim dosta scrunching i plopping. Prije nego što sam počeo da radim ovdje oprala sam kosu cijelo vrijeme, ali tada sam saznao da koriste bolje proizvode, pa čak i valovite-specifične proizvode, radi bolje za mene. Sam kupio proizvoda za kovrčave kose koje su bile pune ulja, a oni nisu bili dobro radi za mene.

Kako biste preporučili Shameless nekome ko ga nije ranije?

To je stvarno smiješno i dramatično, ali Moreso smiješno. To je u osnovi komplikovan obitelj koja još uvijek voli jedni druge. Oni pokrivaju mnogo trenutne manifestacije vrste tema i socijalnih pitanja, posebno bolesti zavisnosti i pitanja mentalnog zdravlja, ali na čudan način.

load...