Glava se uvlači za kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Glava se uvlači za kovrdžavu kosu

Glava se uvlači za kovrdžavu kosu

Jedan od najtraženijih trendova ove sezone je odštampan tkanine i što bolji način da jazz svoj ljeti nego uključivanjem hrabar glava wrap sa svojim kovrdžave kose? Glava oblozi su odlična opcija za Naturals i oni su više nego samo maska ​​se na loš dan za kosu. Glava oblozi su tako svestran i tu je tona načine na koje se može nositi tako da odgovaraju vašem raspoloženju. Ove šik pribor mogu odmah daju dozu stila na zabavan noćni izlazak.

Jednostavan Wrap

Ja nisam stručnjak za nošenje glave oblozi za stil, ali sam upoznat sa vezivanjem jedan na prije spavanja. Oni su zapravo prilično lako raditi, samo pobrinite se da dobijete dovoljno dugo šal. Počevši sa šal ispružio, stavite na sredini u centru preko puta ispred glave. Imao sam šal isključen oko jedne trećine po širini, da bi se dovoljno uzak da pokrije potiljak bez previše višak tkanine. Umotan sam šal oko potiljak, a zatim donio ga natrag na front. Tuck slobodi krajevima u tkanine i spremni ste za to ići! Ovo je vrlo boho chic izgled, odličan za blok party!

load...

Loose Tie

Ovo je jedna od mojih omiljenih i vjerojatno najlakši, način da se nose glavu zamotati! Volim taj izraz jer naglašava moje kovrče i daje mi zabavan razdvajanje šiške i punđe u leđa. Za ovaj izgled, Bacam šal da bi se uže, zatim red sredinom šal sa leđa moje glave. Kad sam dovesti dva kraja do ispred moje glave, ja ih se preklapaju i stvoriti čvor na sredini glave, a onda sam vezati krajeve zajedno u potiljak. Kakav ženskog način da nosi glavu folijom i dodati pop boje u svoj ormar!

Kravata

Želite zabavan, girlie i elegantan način da se nosi glavu zamotati? Isprobajte luk vezani izgled! Počevši s uskim šal u potiljak, vi ćete stvoriti off-centar kravatu na jednu stranu glave. Pobrinite se da dužina su jednake, onda možete povući čvor na jednoj strani glave. Jednom kada imate dva kraja, preklopite jednu stranu i ugurati na kraju pod čvor; ponovite na drugoj strani. Možete čak napraviti jednu stranu malo duže kada ste prvi put vezati glavu folijom, onda možete završiti na kraju oko centra za stvaranje više definiranu luk. Ta-da, instant ljupkost!

Žele više?

Najbolji Anti-Aging Hair Products

Zaboravite-me-ne: U trendu DIY Hair Accessories

Henna Heals: umjetnički Outlet za Chemo gubitak kose

Final Thoughts

Bilo da želite da se hrabar, ili uklopi, glava wrap je odličan dodatak dress vašem stilu za jednu noć na grad. Postoji toliko mnogo varijanti koje možete izabrati, samo provjerite svoj omiljeni prodavcem da vidimo šta oni imaju na lageru. Happy stajling!

load...