Fab 5 ispod 10 eura: Uređaji za odlazak u lenjosti prirodnim sredstvima | BA.inspinre.com
Šminka

Fab 5 ispod 10 eura: Uređaji za odlazak u lenjosti prirodnim sredstvima

Fab 5 ispod 10 eura: Uređaji za odlazak u lenjosti prirodnim sredstvima

To je istina univerzalno priznat, da je za ljude sa teksturom kose, vlaga je sve (riječ Jane Austen). Hidrirana kosa je razlika između uživanje lako održavanje i bore čvorova, podele, a klupka u procesu mučenja kovrčave kose poznat kao suho raščešljavanje. Suho, zamršeni, "nepregledan" kosa je ozbiljan ne-ne za svakoga, posebno lijeni naturals u potrazi za najjednostavniji pristup njegu kovrčave kose. Jednostavan rijetko jednako jeftin, iako, i kvalitetu kreme često može koštati stisak.   

Umoran od odlaganja plaćanja studentski kredit kako bi se priuštiti luksuzan odmor-u uređaja? Vi i vaš novčanik mogu odmoriti lako, jednom kad pogledajte moj fab pet lista kremaste odsustva-ins za 10 € ili manje. Bilo da ste dole sa metodama LOC ili SLZ, ili samo u potrazi za dati svoj lokne dodatnu hidrataciju udarac, ovi proizvodi će transformirati vaš uvojcima.

Eden Bodyworks Coconut Shea koji se ne ispire

Sa slatkim tropski miris i bogata dosljednost, ovaj dnevni tretman uređaj drži kovrče i spirale meka, podatna i mirisnih tijekom cijele godine. Volim da aloe vera sok i kokosovo ulje su među prvih sastojaka. Najbolje od svega, to je dovoljno teška za moju 3c / 4a uvojci koristiti bez dodatnog proizvoda za brtvljenje.

load...

SheaMoisture Raw shea maslac regenerator

Ovaj all-purpose uređaj je pravi radni stroj. Može se koristiti kao ispiranje-out uređaj, duboko tretman, ili se ne ispire. Ako je vaša kosa žudi shea maslac, dodajte ovaj proizvod na listu must-try. Više kreme nego tečnost, pod 10 € cijenom čini ne glupost za mene, pogotovo u hladnijim mjesecima.

Giovanni Direct ispire

A kultni klasik u prirodnoj zajednici kosu, i to ne bez razloga; to je lagan, lako se širi, i sadrži hidrolizovani proteina u utvrđivanju pramenove. To ostavlja moju kosu pamučni meka. Ovo odsustvo-u je velika mogućnost za one koji grijati stilu ili boji tretiraju svoje kovrče, namotaja, i valova.

Ljepota bez okrutnosti Revitalizirajući koji se ne ispire

Čak i ako se ne zalaže za održivost, koristeći ovu odsustvo-u bi te žele spasiti svijet, dok štedi nekoliko dolara. To je 100% vegan i okrutnost besplatan, dizajniran za sve tipove kose, a kompanija je osnovala neprofitnu povjerenje taj koji je izmislio proizvodnja kozmetike nisu testirani na životinjama. Da li sam spomenuo da je odsustvo-u je također strašan Detangler i lagana hidratantna krema?

BelNouvo avokada i shea Healthy Hair Milk

Prirodni proizvodi za kosu mali proizvođači su notorno skupi, tako da pronalaženje visoke kvalitete proizvoda po 10 € oseća kao Božić, Uskrs, i udaranje loto sve u isto vrijeme. Bila je to ljubav na prvi koristi mi sa ovim vanilija mirisom izmišljotina, koja je savršena kombinacija ulja, Butters, i tečnosti za moje kovrče tokom ljeta.

load...