Doveova nova devojka za kosu je curly | BA.inspinre.com
Šminka

Doveova nova devojka za kosu je curly

Doveova nova devojka za kosu je curly

Dove Hair novi "druži se sa kosom" komercijalni će premijerno večeras, od ponedjeljka 12. Decembar u 8:30 AM ET, prikazujući "pravi" ženu koja je kosa su napravljene u odnosu na prošlu Dove proizvoda, a ne model.

Da osvoji mjesto u komercijalne, takmičari su bili dužni da dostave video i podijeliti svoja pitanja sa svojim "suho, nepredvidljiv kosu." su tri finalista izabran iz grupe, a zatim Ameriku glasali na koji od tri takmičara najpotrebniji pomoć.

Ne čudi, pobjednik je bio kovrčava (kao što su dva od tri finalista)., 23 Teleford, PA, nosio afro stil u svom finalista video, peva o tome kako suhe i nepregledan kosa joj je, koliko je njoj potrebno da ravno je i kako je sramota da je to. Za nas, to izgleda kao afro mnogih naših snova - ali svakom svoje.

load...

U reklami emituje večeras gledaoci će dobiti vidjeti kako Dove njegujuće ulje Care pretvara Brittany Tip 4 kovrče od "suhe, grube i neposlušnu" na "mekom, glatkom i sjajnom." Pretpostavljamo da znači da su to ispravili. Umetnite tužno lice ovdje.

Za one od vas tamo žele napraviti prijateljstva sa kosom, ili za Mandy iz WN, s druge kovrčava finalista, evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da prijatelji sa kosom - kovrče i sve!

Brittany je Dove transformaciju mekom, glatkom i svilenkastom - ravno. Nazvali smo. Šta ti misliš?

  1. Za suvu lokne: Nafta je tvoj najbolji prijatelj, dame. Ružino ulje, marokanska ulje, kokosovo ulje, šta god da će sve učiniti čuda za svoj suho kovrče. Evo šta se dešava: jer ti je kosa kovrdžava, prirodna ulja iz glave, koji bi inače kaput ravniji niti je što ga čini problema niz kovrče. Ništa strašno - samo dodajte ulje! Jednostavno nanesite malo na ruke i trljajte kroz kosu. Nastaviti ovaj proces dnevno, osim ako primijetite da je vaša kosa je previše masna, a vaš krik lokne će se brzo pretvoriti meka i hidrirana.
  2. Za neposlušnu kovrče: sitnog često je nusproizvod suhoće. Izbjegavajte kovrdžanja vodeći računa da vaša kosa pravilno hidrirana. U curlier kosu, manje se treba oprati kosu i što više treba stanju. Co-pranje je odličan izbor za kovrdžav. Jednostavno pranje kose s topiv u vodi uređaj (tj koji ne sadrže silikone). Izbjegavajući šampon i samo pomoću uređaja, od vas se ne skidanje kosu prirodnih ulja, a vi popunjavanje rupa (kovrdžava kosa je izuzetno porozan) s vlagom. Sada se kosa ne ukovrdžati u potrazi za hidrataciju! Također, nanesite tretman duboko uređaj jednom nedeljno da pomogne pečat u vlage i zadržati kovrdžanja na odstojanju.
  3. Za sjajne kovrče: Shiny uvojci su zdravi kovrče, običan i jednostavan. Kada pravilno vlaže ko-pranje, duboko uređaj i brtvljenje uljem, ti kosa će blistati kao Christmas Lights svojim preko revnosni komšije. Također, budite sigurni da ste svjesni onoga što se stavlja u kosi. Izbjegavajte silikone i odlučiti za više sve-prirodne proizvode koji su rastvorljivi u vodi, tako da ko-pranje može raditi to je magija, bez potrebe da je pobijedio u konkurenciji bilo previše obrađene kemikalija.
  4. load...

Žele više?

Gledati finalista video i javite nam ako imate bilo kakvih savjeti za osobnu njegu kose za ove kovrdžave dame u popis izrade miru sa svojim nitima!

Final Thoughts

Mi ćemo biti tuning u večeras da uhvati komercijalne, ako samo da vidimo kako Dove njegujuće ulje Njega radi i šta se može učiniti i za kovrče i pravo niti. Na kraju krajeva, mi znamo ulje je čudo proizvod za kovrče, pa evo da se nada Dove to zna!

load...