Dizajn Essentials pokreće novu liniju | BA.inspinre.com
Šminka

Dizajn Essentials pokreće novu liniju

Dizajn Essentials pokreće novu liniju

Slavi 20. Godišnjicu postojanja, dizajn Essentials lansirao svoju novu Prirodni liniju proizvoda za njegu kose ovog vikenda na Bronner Bros. International Hair Show u Atlanti.

Linija, koja se sastoji od pet proizvoda, je bez sulfata, silikona i parabena, mineralnih ulja, parafin, vazelin i miris, rekao je direktor za obrazovanje Rebecca Mariolis.

"Jedna od stvari koje smo htjeli biti sigurni sa novom linijom je da smo stvarno obratili pažnju na naše sastojke koji koriste bilja i eteričnih ulja. Ono što smo otkrili kada smo bili testiranje je da se zaista čini razliku. Pozitivnu razliku. Sada, možete koristiti proizvod s tim više-tradicionalnih sastojaka i biti u redu. Ali, kosa je mekša bez tih sastojaka ", kaže Mariolis.

Natural linija uključuje Curl za čišćenje ne sadrži sulfat, šampon (12 € / 8 oz), regenerator (10 € / 8 oz), dnevni hidratantni losion (11 € / 8 oz), Definiranje Crème Gel (25 € / 16 oz) i Curl istezanje krema (26 € / 16 oz).

load...

Natural linija uključuje Curl Istezanje krema, Curl za čišćenje ne sadrži sulfat, šampon, regenerator, dnevni hidratantni losion i definisanje gel u kremi.

Čine hranjive sastojke kao što su jojobe, kakao maslac i bademovo ulje, kompanija kaže, "vi ste sigurni da proizvedu lijepe i zdrave frizure koje su bogate vlage, visoke sjaj i jak čekanje."

Sholanda Armstrong, direktor dizajna Essential marketinga, kaže: "Otkrili smo da su novi proizvodi dati kao što je mnogo vlage i sjaj. Kosa izgleda kao lijepa."

"Možda ćete morati platiti malo više. To je više o ličnom izboru. Ostali nisu loši sastojci, samo ne tako blizu na zemlju", Armstrong dodaje.

Linija je razvijen kako bi se zadovoljila potražnja na tržištu, kaže Mariolis. "Istraživanje pokazuje da je broj ljudi koji su sve dalje od Relakseri i odlazak holistički raste. Ako odu prirodno, mi smo tu s njima."

Linija je usmjeren uglavnom na Tip 3s i 4s, kaže Armstrong. "Naš potrošač je žena teksture Svako sa nekim pregib i talasa;. Verovatno nije za ljude sa ravnom kosom."

Par dizajna Essentials rukovodioci imali teško branje svoje omiljene iz linije.

"Volim dnevni hidratantni losion, to je curl-definiranju i veliki odmor-u uređaj", kaže Mariolis. "To je također veliki drugi dan kosa fixer. To je stvarno lagan -Nije će napraviti kosu su mi teške."

Armstrong Raves o prirodnim Definiranje Crème gel, "Velika stvar je da je dobro za sve teksture. Veliki definicija i držite, bez mnogo krize. Način da se kontrolišu da je za primjenu u dnevni hidratantni losion, a zatim definiranju gel u kremi. Najbolji čekanje i najbolji sjaj.

Mariolis kaže linije, "Preporučujemo da koristite liniju kao sistem. Rad svoj put kroz linije, za svaki proizvod. Proizvodi rade dobro zajedno. Definitivno smo primijetili razliku kada se linija koristi kao sistem."

load...