Dizajn esencijalno šalje šetnju svojim prirodnim učinkom | BA.inspinre.com
Šminka

Dizajn esencijalno šalje šetnju svojim prirodnim učinkom

Dizajn esencijalno šalje šetnju svojim prirodnim učinkom

Cyntelia Abrams

Koordinator marketinga Cyntelia Abrams je hodao niz hodnik na dizajn Essentials prije dvije godine, žaleći činjenicu joj je bio potreban još jedan Relaxer, kada je gostujući stilista predložio da ide prirodnim umjesto.

Abrams, koji je počeo da radi za njega kose kompanija Gruzija-based 2005. Godine, je eksperimentisao sa niskim ceđi Relakseri, ali ona nikada nije bila potpuno spremna da prihvati njen prirodne teksture.

"Nisam vidio moju prirodnu kosu jer sam imao pet godina", kaže Abrams. "Odrastajući, nikada nisam mislio prirodna kosa je lepa."

Odlučila je da se pređe na nju prirodne kose. "Ja sam i dalje pravo nosi moju kosu", kaže Abrams u intervjuu u 'Fro Fashion Week-u Atlanti.

Prije godinu i pol, sijalicu otišao. Rekla je da je vrijeme da je konačno prihvatila njen prirodni sušilo Kinks, zavojnice i sve.

load...

"Ne mogu samo volim svoju prirodnu kosu kada je pravo", kaže ona. "Shvatio-ovo mi je moja kosa. Bilo je vrijeme da se udobno u svojoj koži."

Iako je još uvijek nosi svoju kosu ravno svaki sada i onda, Abrams kaže da ga nosi prirodno većinu vremena. Obično, ona je samo piški ga i ode.

I Abrams prihvatanje svoje prirodno 'da se ogleda Design Essentials, koji se zalaže za prirodnu kosu. Kompanija je razvila svoje prirodne kose Care System - kolekcija proizvoda Curl Definition prožet je kombinacija prirodnih Butters i ulja za održavanje i stil labave valovit da čvrsto namotan tekstura kose. Svaki proizvod je posebno formulirana sa mješavinom hranjive prirodnih sastojaka kao što su jojobe, kakao maslac, kokosovo ulje, soja i bademovo ulje kako bi se bolje zadovoljiti individualne potrebe svakog tipa kose. Sastojci pružaju intenzivnu vlagu da prirodne kose treba i pregib definicija prirodnog potrošača želje.

"Mi volimo prirodne kose", kaže Abrams. "Posvećeni smo prirodnu kosu. To nije samo trend. To je način života i to je ovdje da ostane."

Cyntelia deli svoje omiljene proizvode i savjete:

"Moji omiljeni proizvodi su dizajn Essentials Prirodni Curl za čišćenje i regenerator. Volim kako omekšati i otpetljati kosu. Volim i miris!"

"Obično oblikujete svoju kosu koju radi Wet Dva Strand Twist Set Savjeti za postizanje najboljih rezultata sa ovim stilom.:

1. Ravnanje kose prije uvijanja. Raščešljavanje pomaže da uklonite kosu / namotaja koje su shedded tokom šamponiranja i uređaj. Raščešljavanje kose i stvara gladak pregib / obrt kada stil je suha i rastavljen.

2. Sjedi pod kosu. Otkrio sam da se više definisani mog obrta, bez kovrča, kada sjedim pod kosu u odnosu na sušenje zraka.

3. Pustite kosu da ostane twisted za najmanje 1 ili 2 dana prije untwisting kosu. To omogućava wave / twist obrazac za formiranje za više definicija pregib sa stilom kada se obrte rastavljen. "

load...