Deset deset prirodnih događaja događa se u junu | BA.inspinre.com
Šminka

Deset deset prirodnih događaja događa se u junu

Deset deset prirodnih događaja događa se u junu

Ljeto je tu, a mi znamo da si spreman da počne ljetni odmor. Jump započeti godišnji odmor, slavi svoju ljubav za prirodnu kosu sa jednim od ovih juni prirodne kose Meetups.

1. Godišnji Prirodni rast kose Expo, 4. Juna @ 10:00-13:00 u Conyers, GA

Ako živite u blizini Conyers, postati dio u prvi godišnji Prirodni rast kose sajma. Ovaj događaj pozdravlja naturals u svim fazama, a posebno usmjerena na one bore da raste dug, zdravu kosu i održavaju njihovu dužinu. Provedite popodne razgovor s drugim Naturals i sudjelovati u događajima za osvajanje nagrade. Dobiti svoju kartu ovdje.

Kinky / Coily dlake Bootcamp-Curl Definition & Upravljivost Sys Certification, 5. Juni @ 12:30-18:00 u Atlanti, GA

"Vaši klijenti će prirodno. Neka vaš kinky / coily kosu obrazovanje početi ovdje. "

load...

Jeste li ambiciozni frizer koji treba da nauče osnove brige za prirodne kose? Ovdje je prilika za dalje školovanje. Uživat ćete u jedno popodne sa certificiranih stručnjaka učenje o prirodnim terminologiji kosu, alata i važnost pregib definicije. Kupite kartu za rezervirati mjesto.

Autentično meni prirodna kosa Meetup, 5. Juni @ 15:00-18:00 u Madison, Wisconsin

Pridružite se kosa diskusija prirodno da Autentično meni prirodne kose Meetup. Razgovarajte ništa o prirodnom kosom iz njegu kose, proizvodi, pa čak i politike od prirodne kose. Također ćete čuti svjedočanstva iz drugih Naturals i njihovo iskustvo imam putovanje prirodne kose. Dođite i pridružite se zajednici - kupite kartu ovdje.

Felge prirodne dlake Meetup HARTFORD, 7. Jun @ 18:00-20:30 Hartford, CT

Ako ste propustili felge prirodne kose Meetup u travnju, imate drugu šansu - za felge prirodne kose Meetup u Hartford, CT se vratio! Come chit-chat i izgraditi mrežu s drugim stručnjacima prirodna kosa. Izgraditi odnose i promovirati svoj brand i usluga. Sastati sa sponzorima i partnerima ovdje.

Clarksville prirodne kose Expo: Od kose do pete 11. Juna @ 13:00-18:00 u Clarksville, TN

Događa se u području Clarksville u junu? Izaći za prirodnu kosu Expo: Od dlake na Toe i provesti cijeli popodne učenje o njegu prirodne kose od stručnjaka u obrazovnim klasama i diskusije, kupovina svoj omiljeni kose proizvode od proizvođača, i učestvuju u radionicama prirodne kose. Za karte i više informacija, kliknite ovdje

NAPPYWOOD 365, 12. Jun @ 16:00-19:00 u Los Angeles, Kalifornija

Kao dio niza događaja prirodne kose ove godine, Nappywood 365 je trenutno u Los Angelesu. Vi ćete dobiti priliku da provede veče sa drugim Naturals u zajednici koji podržava i grli prirodne teksture kose. Biti dio rastuće prirodne kose zajednice u Los Angelesu je i povežu sa drugim Naturals na zapadnoj obali. Dobiti više informacija ovdje.

Twist & Talk ATL, 12. Jun @ 14:00-16:00 u Atlanti, GA

Od želje da znaju tajnu iza bombu twist-out? Dobiti sve detalje na Twist and Talk ATL događaj. Raspravljati i postavljati pitanja o tehnici, alata i proizvoda, te održavanje za twist-out. Ćete čak imati priliku da se bave twist outa na svoju kosu. Kupiti svoju kartu ovdje.

load...

5. Godišnji Charleston prirodne dlake Expo 2016. Godine, 25. Juna @ 10:00-11:30 u Charleston, SC

Budite spremni za popodnevni čiste zabave i provoda. Ovogodišnji Charleston prirodne kose Expo će uključivati ​​aktivnosti kao što su prodavač kupovina, nagrade vrata, i obrazovne i demonstracije klase za njegu prirodnih i oblikovanje kose. Ovaj događaj će također imati razgovore sa blogera prirodnu kosu i vloggers za tribinu prirodne kose. Za karte i više informacija, kliknite ovdje.

Naturals In The City dlake, zdravlje, i ljepota Expo !, 26. Juni @ 14:00-20:00 u Huntsville, AL

Zdrava kosa je jednako zdrav način života. Sjedne sa prirodnom kosom i zdravstvenih stručnjaka i doktora kako bi razgovarali sva vaša pitanja i nedoumice o zdravlju i prirodna kosa. Na kupnju svoje prijema, ili za više informacija, kliknite ovdje.

Multikulturalni dlake Chronicles Seminar, 26. Jun @ 17:30-20:30 u Homewood, IL

Sa više od dvadeset godina iskustva, master instruktor i osoba stilista, Soft-Sheen Platforma edukator, D'Lonzo, te obrazuje u ovom seminaru u dubinu na različitih tekstura kose. On će vas voditi kroz terminologiju i nauke zdravu zaštitu prirodne kose. Ovaj događaj je dizajniran za roditelje djece s teksturom kose. Da biste saznali više ili da kupi kartu, kliknite ovdje.

Da li pohađaju bilo koji prirodni Meetups kosa ovog meseca?

load...