Dakle, ovako se uklapa u kosu i kosu kosu u šeširu | BA.inspinre.com
Šminka

Dakle, ovako se uklapa u kosu i kosu kosu u šeširu

Dakle, ovako se uklapa u kosu i kosu kosu u šeširu

Iznese svoj omiljeni zimske kape! To je vrijeme da zaštitimo naše skalpove, a završava se od hladnoće, oštar zrak jeseni i zime. Nošenje kape vam može pomoći da zadrži vlagu u kosi. Za kovrdžav to može biti izazov da nose kape zbog naše velike i obiman kosu, ali to više ne mora biti izazov. Pogledajte ove frizure nositi sa zimskim kapama. Vjeruj mi, oni će učiniti da se ističu.

Braid Out, Twists i Sklonjeni

Pletenica izlaza i obrt izlasci su stilovi koji su vrlo lako ostvariti. Dok je styling kose, pobrinite se da nanesite veću količinu ispire sa kose i ulje ili maslac da bi vaša kosa hidratizirana. Također će vam pomoći u postizanju definisanog twist da može trajati danima. Ako ste zabrinuti za svoju kosu trljanje protiv materijal šešir, onda sašiti ili clip satenskom kapu u svoj šešir. Ne želite da se vaše preokreta napolje? Nosite ih ili ušuškati ih! Naptural85 nam pokazuje kako se nositi kosu labavo, iskrivljeno, i ušuškan sa nekim uredan trikove u ovom videu.  

load...

Tuck i Pin, Pompadour i Low Bun

I dalje možete oblikovati kosu u podignute frizure sa šeširima. Zatezanje i pin i lepinja su velike mogućnosti. Također možete dodati pompadour začiniti ga! Kao i uvijek, ako uvuci kosu daleko, proverite da li krajevi pravilno hidratizirana. Za ove stilove trebat će vam mnogo Bobby igle. SimplYounique nam pokazuje kako ove frizure s njom obrtima. I dalje možete postići ove stilove bez obrte.  

Fishtail Braid ili Simple Braid

A pletenica je jednostavan i super brzo. Također možete pokušati trendi Fishtail pletenicu ako želite izazov. Melissa Denise prikazuje detaljan tutorial o tome kako stvoriti ovaj trendovski izgled na nju uspravi lokne. Nakon što završite pletenicu, staviti na svoj omiljeni šubara. Ovo je odlična opcija ako se grijati stil kosu. Možete staviti kosu u pletenicu do dan za pranje veša. Da li imate strani šiške? A strani swept prasak također mogu napraviti ovaj izgled ističu. Ako odlučite da nosite svoju stranu prasak, to može biti lako ako koristite ukosnicu da zadrži svoj bum na mjestu.

Ovo su samo neki od stilova koje možete napraviti sa šeširima. Nemojte se bojati da se miješaju ili utakmicu. Eksperimentirati da vidim šta radi najbolje sa kosom i stil šešir. Koje su vaše omiljene frizure kada nosite zimski kape? Koje nove stilove ćeš probati ove godine?

Kako se nositi svoju kosu ispod kape?

load...