Da li vas difuzor čini frizljivom? Probati ovaj | BA.inspinre.com
Šminka

Da li vas difuzor čini frizljivom? Probati ovaj

Da li vas difuzor čini frizljivom? Probati ovaj

Ako ste nestrpljivi kao i ja, i mi se tvoj lokne da brzo osuši, širenje može biti odličan alat. Kada se koristi ispravno, difuzijski može poboljšati obim i efikasno osušite kovrče uz minimalnu štetu dok grli svojim pregib obrazac. Iako je difuzor ima za cilj da vam olakša život, ako imate kovrče umjesto definicije, onda možda ćete morati da preispita svoj tehnike sušenja. Mogli ste ili da koristite pogrešan proizvoda, ili ste u širenje pogrešno! U slučaju da vam treba osveženje, evo nekih širenje tehnike za kovrče bez kovrče.

1. Pravo Proizvodi

Koristite odgovarajući proizvodi za uvijanje tekstura je sve. Za mene, volim da bi primjena moj proizvod jednostavno i bez muke. Ja ću obično koriste odsustvo-u kao što su Curls: borovnica Bliss Reparative ostaviti uređaj i gel kao Curls: borovnica Bliss kontrolu kovrča Jelly. Da se prijavim o iznosu veličine četvrtine svaki proizvod za sprečavanje vaganje niz moje kovrče.

2. Matters Waiting

Dok možete difuzno kosu dok se Sopping mokra, kako bi dobili najbolje rezultate kovrča bez, pokušajte primjenom svoje proizvode Sopping mokru kosu kao i obično, a zatim dopustiti kosu da se osuši oko 75% prije korištenja difuzora. To će omogućiti svoje proizvode više vremena da se upije u kosu zanoktica i tamo rade magiju. Za mene, smatram da kad sam odmah difuzne iz tuša, to uvijek ostavlja moje kovrče malo neposlušnu, međutim, ja prihvatiti moje kovrče, tako da to nije problem za mene. Međutim, ako je kovrča smeta pokušate čeka malo!

load...

3. Hot i Windy

Pobrinite se da ste u širenje na ispravne postavke. Ako koristite za kosu na najvišoj temperaturi rashladnog a najviša postavka protok zraka, to je samo jedan recept za kovrdžanje katastrofu. Za mene, volim da difuzne na visokom protok topline i niskoj protok zraka. Ako i dalje da je ovu postavku čini kosu neposlušnu, možete pokušati smanjenje topline do srednje.

4. Kako ti je glava?

Kada sam difuzno, volim družiti glavu postrance / naopačke i pustite sekcije moje lokne pasti u posudu. I onda jednostavno pomaknite difuzor lagano sve oko moje glave i povucite difuzor prema mojoj glavi. Na taj način zagrijava moji koreni i podstiče zvuka.

5. SCRUNCH, SCRUNCH, SCRUNCH!

Kao što je vaše kovrče dobiti kosu i kosu, pomaže da SCRUNCH svoj plače prema svoj skalp. Mislim da je to scrunching ohrabruje moja pregib obrazac i ubrzava proces sušenja.

6. Fluff & Go

Jednom kada kovrče su 80-90% suhe, za povećanje volumena, to stvarno pomaže ako protresite kosu od korijena. Ne diraj kosu inače i ne idu previše ludo s trese ili paperjem. Samo lagano daj korijene nekoliko blagih podrhtavanja i onda ga ostavi na miru!

Koji širenje tehnike su svoj omiljeni? Javite mi u komentarima ispod.

load...