Da li vam je potrebna kosa bentonitne gline? | BA.inspinre.com
Šminka

Da li vam je potrebna kosa bentonitne gline?

Da li vam je potrebna kosa bentonitne gline?

Kada smo dobili kutiju gline u NaturallyCurly uredima Junkie proizvoda u meni uzbudio - nova kategorija proizvoda za istraživanje! Ali, prije nego što se moj prvi blato pranje sam otkrio, nakon bliže inspekcije sitnim slovima na etiketi, da glina ne treba koristiti na hemijski obrađene kose. Pošto sam prošle godine izbeljene kosu i od tada je to bojenje, bilo mi je drago da nisam napravio tu grešku! To me pitaju. Zašto ne? A u čemu je razlika između gline i blata u svakom slučaju? Ja uzeo pitanja Bridgett Ellington, koji ima svoju liniju blata pere od nje potpuno Krave Naturals & Organics.

Zašto gline za detoksikaciju?

Bentonit je veliki detoks za kosu, jer se ponaša kao magnet i izvlači nečistoće iz kose na površinu da bi oprana. Dakle, ako ste preterali sa sintetičkim proizvodima (znate one serumi i oblikovanje koji tvrde da popraviti suho oštećenu kosu) detoksikacije sa Bentonit će vas vratiti na pravi put.

Tko bi trebao koristiti gline ili blata pranje?

A blato pranje može se koristiti od strane bilo koga. Ključ je tip gline koristi za blato pranja. Ako imate proizvod izgraditi od sintetike kao serumi i oblikovanje koje čine kosu glatkom i sjajnom, vjerojatno ste veliki kandidat za blato pranje. Ne bih preporučio blata pranje ako kemijski obraditi kosu (više o tome u nastavku).

load...
Bentonit je veliki detoks za kosu, jer se ponaša kao magnet i izvlači nečistoće iz kose na površinu da bi oprana.

Da li postoji razlika između gline i blata?

Da, u određenoj mjeri. Clay je vulkanskog pepela prirodno s visokim sadržajem minerala. To je glavna komponenta koristi za stvaranje blata pranje. Kada se tekućina kao što su aloe vera sok ili jabučni ocat u kombinaciji sa glinom, zajedno sa drugim osnovama, stvara nevjerojatan blato pranje.

Kako Bentonit u odnosu na druge gline tamo?

Top tri:

  • Kaolin gline (bijele gline ili Kina gline) je blaži od tri. To je nježno gline koji je odličan za one koji imaju suhu kosu potrebna čvrstoće i elastičnosti.
  • Rhassoul gline (marokanske crvene gline) ima visok sadržaj minerala, što ga čini odličnim detoksikacije koja ostavlja kosu glatkom, mekom i hidratizirana čini.
  • Bentonit i Rhassoul gline daju slične rezultate za detoksikaciju i njihova upotreba je na osnovu ličnih preferencija. Ovde u KRAVE Naturals i Organics, preferiramo Bentonit!

Zašto ne bi hemijski tretirane ili prerađeni kosa upotreba gline?

Osim ako ste spremni da "razbiju", sa svojim kemijskim tretmanima ili sintetike nećete biti zadovoljni rezultatima. Kada je struktura vaše kose mijenjati hemijskim tretmanima, Bentonit kao negativan ion traga pozitivni ioni (sintetika, plastika, i punila, itd) da biste uklonili iz kose. To ne uklanja boju kose. Nema punila kako bi kosu mekom i sjajnom. Oni koji koriste blato pranje po prvi put često navode da je to izazvalo svoju kosu da se osjećaju suhe, lomljive i slame slično. Neki čak kažu da će se nikada ga ponovo koristiti. Mnogi koji su ostali u naravno, završiti šutiranja sebe da ne pokušavaju blata pranje ranije.

Gdje u rutinu kosa nema blata pranje ići? Prije nego što šampon i uređaj? Umjesto šampona?

A blato pranje kao KRAVE Hair blato može se koristiti umjesto šampona zbog svojih super čišćenje svojstva. Jedna od velikih stvari o korišćenju blato pranje je da je to opcionalno da prate sa uređaj. Kada se koristi sama može napišite kosu mekom, sjajnom i lijepo razvezane. Da li pratiti s uređaj je zaista prednost korisnik.

load...

Koliko često treba ti gline za detoksikaciju?

Ovisno o tome gdje se nalazite u "stanje kose" i izrade proizvoda morate ukloniti; da li su prirodni, postepeno "WEENING" sebe off sintetike i kemijskih tretmana, ili odlazak hladno Turska, će odrediti koliko često blata pranje treba koristiti. Svaki pojedinac detox mogu varirati.

Postoji li nešto što ne bi trebalo učiniti kada se radi blato pranje?

  • Ako imate alergije ili osjetljivu kožu, ne koristite novi proizvod bez prethodnog radi test pramen.
  • Kada se koristi za kosu Mud KRAVES ', ne koristite metalne pribor jer mogu reagirati s glinom čineći ga neefikasnim.
  • Ne dodavati vodu u posudu.
  • Za deblje kose, možda želite da ispustite neki od gotovim blata pranje u malu posudu sa aloe verom sok ili jabučni ocat, samo da bi tanka kroz mix i lakoću ispiranje.
load...