Da li šamponiraš svoju prirodnu kosu na pravi način? | BA.inspinre.com
Šminka

Da li šamponiraš svoju prirodnu kosu na pravi način?

Da li šamponiraš svoju prirodnu kosu na pravi način?

Da li dread šamponiranja kosu? Da li Prezirem stanje vaše kose nakon što ste šamponu? Vole odlazak u salon, koji se primped i preened i polaganje natrag s glavom punom sapunice, a neki moderan frizer zagrebe nered iz vašeg vlasišta? Welp, ne treba! Ako ste odgovorili "da" na bilo koje od ovih pitanja, ova poruka je za tebe!

Ulja proizvodi vlasište nisu uvijek u mogućnosti da putuju niz kovrdžave, spirala folikula dlake. Ovo je upravo razlog zašto kovrdžava kosa ima tendenciju da bude za kosu nego ravna kosa često ostavljajući nas nejasno o tome kako i koliko često da šampon.

Šampon je izvedena iz Hindu riječ Champo, što znači "masaža glave." Šampon je proizvod koji se koristi za uklanjanje ulja, prljavštine, čestice kože i bilo kakve izgradnje okoliša u kosi. Važno je napomenuti da hidratantne nije jedan od njegove funkcije, ali postoje neki koraci koje možete preduzeti da bi se osiguralo da vaša kosa je propisno čist i klimatiziran.

load...

Pre-Oiling

Rastvaranje šampon

Volim da razrijediti moju šampon s vodom i dodajte malo uređaj u miks. I popuniti 1/3 od Squeeze bočica sa šamponom, 1/3 vodom i 1/3 sa jednim od mojih jeftin uređaja. Rezultati su bili manje suha, manje zapetljanih, hidratizirana kosa. To me također sprema gomilu novca na šampon. I zapamtite, voda je kovrče najbolji prijatelj!

Sulfat

Tehnika

Način na koji ste šampon važno. Jednostavno trljanje šampon na mokru kosu i grebanje vlasište nije dovoljno. Poseban i šampon kosu u rubrikama. To osigurava da ste čisti i teži da svaki pramen a istovremeno pomaže u procesu de-petljaju.

Također je važno da ne ogrebete vaše vlasište noktima već umasirajte ga vrhovima prstiju. Češanje je prestroga tehnika i zapravo može dodatno iritirati kožu glave, oslabiti kosu folikula i uzrokovati vlasišta nježnosti. Masirajući vlasište je mnogo zdraviji pristup i podstiče rast kose kroz promociju cirkulaciju krvi u vlasište.

Infuzije ove metode u vaš šampon režim i vidjeti što se događa. Predviđam da ćete biti zadovoljni rezultatima. Sretno!

VIŠE: For My Prepoo Recept Click Here

Ovaj post je napisao Antoinette od AroundtheWayCurls za CurlyNikki.

load...