Da li prirodnoj kosi treba proteine? | BA.inspinre.com
Šminka

Da li prirodnoj kosi treba proteine?

Da li prirodnoj kosi treba proteine?

Najlakši način da objasni u korist proteina tretmana bez naučnih žargon je ovo: naša kosa se sastoji od preko 90 posto proteina najpoznatiji kao keratin. Kada je naš kosa dobiva oštećen normalnim atmosferske, kemijske tretmane, izlaganje suncu, zagađenje, pranje, sušenje, češljanje i stil korištenje topline, to može biti samo privremeno popravila proteina. Tretman protein radi popunjavanjem praznine prisutan na vlas kose i formiranje privremene obveznica. Da bi tretman protein bude efikasna, mora sadržavati hidrolizovani proteine, što samo znači veličinu proteina mora biti dovoljno mali da priložiti vratila kosu. Jer popravljanje kose je samo privremeno, ne možeš samo jedan protein tretmana godišnje. Vaša kosa će napredovati ako redovno uključiti proteina tretmana u svoj režim kosu. Predlažem nigdje 1-6 tjedna ovisno o kosu i vrstu liječenja proteina koji koristite. Ja ću dalje zalaziti u ovaj trenutak.

Protein tretmani su dobri za kosu, tako da ne postoji učinio ih koristi kao dio svog režima kosu štete. U stvari, pozivam sve da im daju probati, pogotovo ako ste Naturalista koji često koristi toplotu ili obojene. Proteina obogaćen proizvodi pomažu ojačati folikula dlake. 

Kada se brinu za svoju kosu, trebali biste koristiti tretman protein svakih 30 dana da i dalje imati koristi. "-Tameeka McNeil-Johnson, frizer

Kako to radi?

Tretman protein ima različite proteina svojstva koja pridaju direktno na folikul dlake i otvrdne zanoktica sloj. Ovo postavlja barijeru oko folikula, koji ga štiti od daljeg oštećenja. Primijetio sam četiri glavne vrste proteina uređaj tretmana: protein paketa, reconstructors, duboko prodirući tretmane i lagani protein tretmana. Trenutno stanje kosa će odlučiti o vrsti proteina uređaj potreban za liječenje. Koristite rekonstruktor za ozbiljno oštećenu kosu. Za umjereno oštećenu kosu, koristite duboko prodire tretman. Za blagi štete i rutinski tretmane, upotreba proteina paketa ili lakih tretmana.

load...

Protein paket: Palmer je kokosovo ulje Formula duboko uređaj proteina Pack 

Rekonstruktor: ApHogee Keratin 2 minute rekonstruktor

Velike penetracije tretman: Organski Root Stimulator dlake Majoneza

Svjetlo tretman protein: Hydratherma Naturals Protein Hranjiva regenerator

Moje režim

Protein je vrlo mnogo dio mog režima. Ja prije svega ga koristiti za vrijeme mog dan za pranje veša. Na dvonedeljnom osnovu koristim organske Root stimulatora (ORS) Boja Majoneza nakon pranja kose s SheaMoisture Yucca i Baobab šampon za gušću kosu. ORS dlake Majoneza daje moja kosa podsticaj proteina, ostavljajući je mekom i podatnom do sljedećeg tretmana. To je jednostavan za korištenje, a proizvod je vrlo pristupačne. Na mjesečnom ili svaka dva mjeseca, ja ću koristiti 2 minute rekonstruktor ApHogee Keratin. Ovaj proizvod je malo intenzivnije, tako da mi ne treba da ga koristite često, ali kad sam ga koristim kosa mi je tako sretna.

Tokom vašeg sljedećoj sjednici pranje Želim vam dati tretman protein probati. Procijenite vrstu oštećenja imate i odaberite odgovarajući tretman protein koji je pogodan za kosu, a zatim se vratiti i dijeliti svoje rezultate sa mnom!

Da li se uključiti proteina tretmane u režim? Koji su vaši favoriti?

load...