Da li je to zaista Beyonceova prirodna kosa? | BA.inspinre.com
Šminka

Da li je to zaista Beyonceova prirodna kosa?

Da li je to zaista Beyonceova prirodna kosa?

Ova vrsta plijena kraja ove komadić, ali je važno. Prvi objavljeni verzija ovog članka je spominje Beyonce Creole baštine namijenjene kao referencu tekstura njene prirodne kose, koji čak i tada, može se dobro objasniti njoj imaju uvijen pucanja. Slijedeće povratne informacije od NaturallyCurly zajednice, vidim da je to bio dvosmislen i suviše lako čitati kao i ja govorim samo crno žene sa određenim stepenom nije crna preci su u stanju da raste dugo preslatko brave, što je sve previše čest i previše iritantan zabluda. Ja bih da se zahvalim svima koji su došli naprijed o tome, i hvala svi kao i uvijek za čitanje. Sada na glavni događaj.

U čemu je stvar sa Bijonse kosa?

Konkretno, u čemu je fora s njom Muhammad Ali Legacy nagradu prezentaciju kosu? Riječ na ulici je da je to njen prirodno uzgojene kovrdžava krunu, a kao i obično, svi smo vaganje u na ono što je istina. Ali, treba mi?

Volim svoj posao: #naturalhair #naturalcurlyhair #hairstylist #nealfarinahsaloninc #nealfarinahsalon #nealfarinahinc

A post Neal Farinah (@nealfarinah) na Dec 8, 2017 zajednički u 17:34 PST

Mislim da, nije to tamo, Beyoncé je osoba-sve ona će biti pod lupom because.it je profitabilno (i nekako zabavno). Možda žive pod cinderblock kada je u pitanju mnogi od naših poznatih ljudi, ali ne mogu se pretvarati da potpuno imun na remi od lisnatog-komad novosti i Beyhive razmišljanja, a sada kada ste kliknuli i dobili ovako daleko dole , ni ti, dragi čitaoče. Moje pitanje, iako nije toliko o tome da li joj je kovrčava konjski rep je narasla na glavi ili nekog drugog, nego: Zašto bi mi insistiramo da to ne može biti?

load...

Da li je stvarno pretjerano reći ovaj izgled s pravim crna kosa je moguće?

Uvijek sam bio da pozove na 'DA ovo kosa je moja, sam je kupio. " kovrčava djevojka posljedica, poznati dodatak na "Da, to je stvarno. Real skupo. " curlista dokaz kada imam obrtima u koje izgledaju lijepo i dvosmislen, i gospođa Knowles-Carter nikad nije baš bio stidljiv o zaštitnim stajling nju.

Ona nije dobio nadimak 'Beyaki' za ništa na kraju krajeva.

Ali, to je malo čudno da je, čak i uzimajući u obzir sve naše unutar zajednice razgovor proizvoda rast kose, metode zaštite, i ocjene salon, mi smo odmah skeptični svega toga novca i napora s naše strane i od strane stručnjaka zapravo rada. Naravno, dobiješ lokne slatko nije uvijek tako lako kao što samo pitam nekoga sa kosom da umre / boja za ono što koriste i koji idu u od našeg teksture su vrlo različiti uprkos tome što je jednako nevjerojatan. Ali, mi tražimo jer vidimo te metode rada. Uprkos njen talenat i vizija, Beyonce je zapravo ljudsko biće, zašto ne bi neke od istih stvari u naše posebne događaj curl arsenale rade u njeno? Rudy Huxtable.okay, dobro mi je, Keisha Knight Pulliam, ljulja tom dvorištu dugo je proboj WAY prije 'etničke Care Aisle' čak pojavili da se rasprave o, tako da je to zaista tako pretjerano reći ovo izgleda sa stvarnim crna kosa je moguće?

Onda opet, znak pravi profesionalac čini stvari izgledaju lako.

To je isti razlog zašto smo svi pretpostaviti da možemo Pole Dance, ili se okrugli u oktagon uz malo truda. Spojler upozorenja, osim ako smo imali neke visok nivo paralelnih obuke, mi apsolutno ne mogu. Ali ako nešto izgleda savršeno i jednostavno, onda to znači da mora postojati neki trik da ga, a kada je u pitanju kosa / ljepota, to znači "to je lažna, kao i da samim tim (pun puno namijenjen) ličnosti osobe koja ga nosi je lažni kao i; ergo, cijeli osoba dismissible. To je trag prostrani logike, a koji smo mogli sve stajati na putu dole malo manje.

U svakom slučaju, to je doslovno Beyonce posao da se pojavi 100% besprijekoran u svakom trenutku, pa ću ostaviti dublje analize na to na stranu za još jedan članak o nama ne-A Listers. Dovoljno je reći za sada ipak-tkanja, perike, ili domaći, tu je značajan razlog za Kraljicu Bey da izgleda previše dobro da bi bilo istinito. Kao pisanja ovog, postoje zapravo 350 miliona dobrih razloga, prije nego što čak i nagađati o bilo kakvim ličnim ona može imati. Više nego dovoljno za mene.

load...

Tako da mislim da nagrada kosa Beyonce je prava stvar?

Well.yeah. Zašto ne? Žena ima pristup svakog tretmana za njegu kose može zamisliti i, pretpostavljam, posvećena mini-vilu za sve njene stilista-sve od kojih vjerojatno imati zlatnu 'Bey telefona i privatne šampanjac gorivo avione do nje kad god ih je potrebno. Zašto ne bi trebalo da joj kosa izgleda kao da radi? Osim toga, znam da ljudi vole "masaža" istina je malo dalje svoje karijere, ali u slučaju stilista Neal Farinah je, možeš li dokučiti govori kao velika laž kao "sam radio na Beyonce prava kosa, a ona je predstavio ovu prestižnu nagradu revolucionarni patriota nosi samo ono što joj je tvorac i sam došao zajedno surađivati ​​on'.and izvući s tim skalpirao netaknut? Ja sigurno ne mogu. Onda opet, konsenzus među neke od naših urednika je da su joj ivice i više su prirodne, ali joj je rep bio transplantaciju. Pitam se: da li pola-pola posjeta kada smo doling od prirodne kose "tačke"? Da li boja za dizanje ili topline koja se proteže poništiti rezultate? Čudnije i čudnije.

Zašto ne? Žena ima pristup svakog tretmana za njegu kose može zamisliti, i pretpostavljam, posvećena mini-vilu za sve njene stilista-sve od kojih vjerojatno imati zlatnu 'Bey telefona i privatne šampanjac gorivo avione do nje kad god ih je potrebno.

Na lični komentar.

Kada sam početi zarađivati ​​Beyonce Novac ™, sasvim iskreno, moj stvarni kosa nikada neće biti viđeni izvan posebna prilika ili neke vrste živih 'spusti kosu u tečnom platine za humanitarne svrhe' tip štos, znam da je za 100% siguran. Koliko god da ih volim, ja idem oko nedelju dana pazeći Imam svoje svici pripremljen za vremensku prognozu, uvrnut noću, zaštićen, stilski, i tako dalje prije nego što sam spreman da ih ponovo staviti sve gore. Baci emisije, avio karte, treninge i probe u taj mix? Pssssssh, svi bolje naučiti voljeti funk da se foliram. Ja ću napraviti tako prokleto lako voleti.

Šta ti misliš, kovrdžav? Da li je Beyonce rastu ove "uradi sama? Ili je njezin stilist samo zbunjeni o tome što 'prirodna kosa' zapravo znači? Javite nam dolje!

Ali čekajte, to nije sve! Sada kada gospođa Tina i Neal Farinah izašli sa jačim izjave o Begova uvojcima, tabele može obratiti za skeptike tamo. Check out follow-up sadrži njihove poruke, a na pitanje o svakom coily umu: Šta je potrebno za nas da vjeruju u crnu kosu?

load...