Da li je Jamajčansko crno Tvorničko ulje bolje od čistog Tvorca Rase? | BA.inspinre.com
Šminka

Da li je Jamajčansko crno Tvorničko ulje bolje od čistog Tvorca Rase?

Da li je Jamajčansko crno Tvorničko ulje bolje od čistog Tvorca Rase?

U igri tocka ulja, može biti samo jedan pobjednik. Kako se bitka počinje da raste zdravu kosu, odabir pravog ulje za vas će biti od ključne važnosti da se izbjegne noći kad je tamna i puna užasa. Postoji toliko mnogo različitih opcija koje možete osjećati kao da ne znaju ništa (Jon Snow). Ali u stvarnosti, branje između Jamajke Black ricinusovo ulje (JBCO) i čisto ricinusovo ulje je kao branje kojih je jedan od Stark braće i sestara je svoj omiljeni. Iako svaki ulje ima svoju ličnost kao što je Starks, različite put je potrebno da se iz zrna ricinusa u bocu ulja određuje varijacije u boji, ali ne nužno u The Amazing prednosti.

Osvojiti igru ​​ulja, morate shvatiti šta ricinoleic kiseline - aktivni sastojak u kotač - čini za kosu. Ako vlage i zdrav rast kose je cilj, onda ili JBCO ili čisto ricinusovo ulje će raditi za vašu kosu. Iako ne postoji naučni dokaz da JBCO ili bilo koju vrstu ricinusovog ulja učinit će vašu kosu folikula deblja u promjeru, pronađene u prometu nafte kick-start krvi protuupalno masne kiseline, što je svakako pomažu da se stvori zdrava vlasište i promovirati više rast kose. Primjenom ricinusovo ulje koje je najbolje za vas je također odličan za razrjeđivanje mesta u kosi, pa čak i raste vaše obrve.

load...

Način svaki od Stark djeca prošla je kroz svoje vlastite teško putovanja da se vrati u Zimovrel nam pomoći da odlučite koji je naš favorit. Naučni proces koji JBCO i čisto ricinusovo ulje proći kroz pre nego što dođu u našu kosu bi trebao pomoći odlučiti koja je najbolja za vas. Oba ulja dolaze iz zrna ricinusa, ali su svaki obrađuju drugačije i to je ono što im daje njihova imena i boja. JBCO vrši prženja zrna i pomoću topline za izdvajanje ulja. Ovo često dovodi u pepeo iz zemlje i spaljena grah koji daju JBCO boju i miris doživljavamo na lokalnom apoteka police. Pure ricinusovog ulja varira u boji, ali u hladno presovanog, izvornom obliku, to je blijedo žuta. Filtracija na niže rezultate sadržaj joda u bijeloj ricinusovo ulje koje se mogu kupiti. Dok čisto ricinusovo ulje je blago kisela, obrada JBCO čini više alkalna. Oba ulja su slične u cijeni i dostupnosti. Ako ulja je teško naći gdje živite, Amazon ima čitav niz kotač proizvoda koje može biti poslana na vas.

Budući da je temeljna osnova i JBCO i čisto ricinusovo ulje je kotač grah, ulje koje osvaja će na kraju biti ulje koje najbolje radi za vas. Sada sat počinje. Jer kotač je teža od drugih eteričnih ulja, isprobavanje JBCO ili čisto ricinusovo ulje i praćenje reakcije će odrediti koji osvoji igra ulja. Metode rast kose prastari se dokazao je go-to tehnika za zdrav rast kose i dovoljno hidratacije. Zapamtite da kada igrate igru ​​ulja, vi vlaže ili naučiti.

Postoji toliko zdravu kosu koristi od koristeći ricinusovog ulja. Koristi za rast kose su neosporne. Prorjeđuje je samo jedan od čarobnog načina ulje se može koristiti. Također je odličan za krpanje ispucale vrhove, kosu lom, i suhoće. Također možete koristiti ulje na svojoj koži u borbi protiv teške bora.

load...