Da li je drugi slavni kulturno odgovarajući cornrows i pletenice? | BA.inspinre.com
Šminka

Da li je drugi slavni kulturno odgovarajući cornrows i pletenice?

Da li je drugi slavni kulturno odgovarajući cornrows i pletenice?

Zabave ličnost predstavila svog novog ljeta frizuru (dugo plava mikro pletenice, upletena na jednu stranu). Dok su mnogi korisnici nisu smetala činjenica da je nosila pletenice, preimenovanje originalni pletenice bio jedan korak predaleko.

U svom Instagram post ona je rekla, "Pozivam ih 'Coco Swoop'. Želio sam malo promene za ljeto. Hvala mojoj med lepinja @therealmisssmod uvijek radi odličan posao sa svojim pletenicama. Oh i usput, ja nabrojati sve pletenice stilova radim čak i frizure bez pletenice. To je slatka stvar radim. Imam puno čudno Coco-izama učiniti. "Vidi njenu odbranu ovdje u dio 1 i dio 2 ovdje.

Coco branila u dva dijela video, uz napomenu da je ona imena sve njene frizure, uključujući i one bez pletenice.

load...

Ona je objasnila: "Dakle, nedavno sam dobio gaćice društvenih medija u gomilu, jer ja sam pletenice u moju kosu. Ovo je tako glupo. Ne mogu vjerovati da pričam o tome, i mislim da to ne bi trebalo da se ispostavilo da je trka stvar ", rekao je u video.

"Ja nabrojati sve moje stilove koji radim za sebe. Oni se nazivaju "Coco Swoop '", nastavio je Coco. "Pletenice prije nego što su se zvali Bo Derek pletenice. I to je Coco-izam. Uvijek sam to uradio. Zašto ne možemo sve preimenovati frizura ili pletenice? To zvuči tako glupo. Zašto svi tvrdi nešto što ne bi trebalo? "

Instagram policija nisu bili zadovoljni sa ovim.

Mnogi je istakao da su se stekli Coco je zaštitna, pleteni frizura (i afro dimova, vidi ovdje), a pod nazivom dugo prije ovog ljeta, a ovaj nadimak nije imao mesto. Ice T otišao u spašavanje svoje supruge na Twitteru, dodajući na vatru:

Njen frizer, Makessia Ollivierre, također je došao u Coco odbranu Instagram post.

"Ona nikada nije tvrdio da je izmislio pletenice ili na neki drugi način. Ono što netko odluči da uradi da bi se [ili njihove] kosa je ničiji posao", napisala je. "Iskreno ima previše stvari u svijetu koji tu energiju treba usmjeriti na. Sve što vam internet trolova je potrebno da se od *** ing život, to nije tako ozbiljno!"

#NaturallyCurly svijet, šta ti misliš?

Je društvenih medija preoštro na ovome? Je Coco loše u preimenovanje joj pletenice?

Javite nam u komentarima.

Pratite nas na Facebooku da vidimo šta mi sada govorimo.

load...