Da li će vam uzimanje permama zaista dati kurlice bez problema? | BA.inspinre.com
Šminka

Da li će vam uzimanje permama zaista dati kurlice bez problema?

Da li će vam uzimanje permama zaista dati kurlice bez problema?

Čak, čak i ako su bili premladi da se setim ili još nije rođen, kada čujete riječ trajnu to vas vodi natrag u jedne decenije, 80-ih godina.

Ono što je minival, u svakom slučaju?

A minival je postupak koji uključuje postavljanje kosa u valovima ili kovrče sa šipkama i zatim pomoću kemijskih procesa vezivanja za držanje uvijanje obrazac mjesecima u isto vrijeme. S obzirom da mijenjati teksturu smatra se trajno i zahtijeva hemikalija, ima nekih oštećenja uključeni. Međutim, ne može biti svedena na minimum količinu održava čestim dubokim tretmana uređaj, prebacivanje na sulfate free šampona i drugih zdravih prakse režim za kosu.

Održavanje trajnu je mnogo tako bojenja kose, morat ćete imati svoj korijene dotakla se svaki tako često da bi se sa svojim rastućim kose i možda želite imati cijelu glavu adaptiran svakih 6 mjeseci do osvježiti uvijanje. Redovni izleti u salon dolaze sa cijenom (koja varira ovisno o tome gdje idete) tako biti sigurni da želite da se posvete ovom ponavljaju račun prije nego što reskirati. To nije samo žena sa štapom ravna kosa koja se probijaju u salon za postupak. Mnogi s prirodno kovrčavu ili valovitu kosu takođe traže ga da poboljšaju svoje prirodne teksture i da im valovi pojavljuju ravnomjerno.

load...

Je minival za mene?

Ako je ideja da dodavanje kemikalija da promeni teksturu vaše kose za savršen, bez napora valovi ili kovrče čini predobro da bi bilo istinito, vjerojatno je. Ako ste u nadi da će dobiti trajnu kako bi se izbjeglo sve zajedničke kovrdžave brige za kosu sada imate, kao što su stil, hidrataciju i otpetljava, onda molim vas da razmisle. Styling je minival je sličan styling prirodno kovrdžave i valovite kose, u tome što zahtijeva ravnotežu vlage i snage, i pronalaženje pravu količinu čekanje da biste dobili najviše pregib definicija iz kovrče.

Uvijek će biti štete u vezi sa stalno mijenjaju strukturu vaše kose pomoću kemikalija, a šteta je vjerojatno kako bi vaš njegu kose još teže, a ne lakše. Curly, coily i gruba kosa može se bori da zadrži vlagu čak iu svojim djevica države, pa zato pazite kada se razmatra potencijalno štetan stalni tretman. Ako boja tretirate kosu ili ako je vaša kosa već krhka ili suhom stanju, onda je vaš stilista će najvjerojatnije savjetovati protiv minival.

To se, rekao je, postoje žene koje smatraju da njihova kosa i načinu života koristi od uzimajući perms. Da biste saznali ako ste jedan od njih, apsolutno je neophodno da imate konsultacije sa profesionalnim stilista prvi. Erika Brown, vlasnik salona i kozmetologiju iza blog, Confessions of a Cosmetologist, kaže: "pobrinite se da budem potpuno iskren tijekom vašeg minival konsultacija! To znači govori se o kući boje radnih mjesta, tekući lijekovi, pa čak i ako ste na svoj ciklus ! Sve su to pokazatelji koliko će vaša kosa patiti ili ako će trajnu čak uzeti. "

Na kraju, trajnu je opcija koja se može smatrati, ali ne bez razmatranja rizika koji se mogu izazvanog tretmana. Važno je imati na umu da čak i uz ovaj tretman, morat ćete održavati pravilnu njegu za kovrče.

load...