Da li biste išli mrak ove zime? | BA.inspinre.com
Šminka

Da li biste išli mrak ove zime?

Da li biste išli mrak ove zime?

Renomirani stilista Eva Scrivo trese se stara pravila ljepote i pomaže vam pronaći najbolje, bogata boja kose za ovu sezonu.

Tako da je svjetlo kad su osjećaj svijetle i vesele ovog ljeta (ništa kaže "ljeto" kao Sunkissed, Jennifer Aniston bazirani Highlights). Sada je ugodna, hladnjak sezona je pred nama, da li da se vratim na tamnu stranu?

Razgovarali smo sa L'Oréal Professionnel osoba kolorista, Eva Scrivo, od Eva Scrivo salonu u New Yorku da postavite pitanja zime boje da se odmori.

VIŠE: Najbolji Boja kose za Vaš tonus

L'Oréal Professionnel osoba kolorista, Eva Scrivo

YourBeauty: Ako volite svoj beachy, ljeto ističe, koji je najbolji način da ih podesiti u zimu?

Eva Scrivo: Postoji nekoliko načina na koje možete održavati svijetle plavuša koja još uvijek osjeća zime potrebno. Na primjer, dodavanje i integrirajući nekoliko lowlights pored neke vrlo svijetao komade i greje kosu sa ukupnim glazurom donosi neke kontinuitet u ukupnom kosu od vrha do dna, što ga čini osjećati više sezona odgovarajuće.

load...

YB: Šta je opet LowLight?

Eva Scrivo: Odgovor LowLight je često samo topliju verziju svog prirodnu boju. U osnovi, vašu prirodnu boju kose, ali poboljšana. Gledajući osnovna boja, možete formulirati lowlights.That je kako se prilagoditi boju za svakog klijenta. Možda postoje specifična trendova koji su univerzalni, ali način na koji smo prilagodili i individualiziraju boju za svakog klijenta čini posebno laska joj tonus.

VIŠE: Balayage: zdraviji način da potencira

YB: Šta bi ti žene koje misle da su "treba da" ide mrak zimi?

Eva Scrivo: Ljudi zamoliti da se tamnije, ali promjena ne mora biti tako drastična. Dokle god postoji dubina oko lica i osnovna boja, ukupni ton kosa izgleda tamnije i bogatiji. Ponekad je to samo o dodavanju nazad nekim dimenziju koja se izgubi u ljetnim mjesecima od izloženosti elementima.

Morate držati stvari u ravnotežu, a ne samo da tamnija jer je zima, a vi mislite da imate u. Ponekad to nije o odlasku tamnije, ali o odlasku bogatiji i sjajniji. Ne morate ići kao tamna kao što se misli. Radi se o radi ono što radi za vas i što je sezona prikladno, ali ne i osjećaj moraš ići tamnije ako želite ostati svjetlo.

load...