Cvjetni ciljevi za negu kose za novu godinu | BA.inspinre.com
Šminka

Cvjetni ciljevi za negu kose za novu godinu

Cvjetni ciljevi za negu kose za novu godinu

Kao 2012 dobiva ide, to je savršeno vrijeme da se vaši planovi za kosu u akciju! Bilo da tražite da probaju nove stilove, koristiti one proizvode koji su se skrivali u svojim kabinetima, ili samo biti više u skladu sa svojim režimom, ima puno načina na koje možete raditi na poboljšanju kosu ove godine. Ne postoji ništa kao početak nove godine da obnovi sve postojeće ciljeve kovrdžave za njegu kose ili možda čak i dodati nekoliko novih.

Styling za Novu godinu

Neka ova godina biti vaša zlatna prilika da eksperimentišu sa nekim novim i šik stilova. Postoji celom svetu lokaliteta prirodne kose vani za vas da istražite i saznajte više kreativne načine za nositi kosu. Pokušajte neke kul pletenice ili obrt stilova ili možda bi se moglo promijeniti ga i probajte pucanja na udarce svojim prijateljima i obitelji!

Ako je jedan od vaših ciljeva je da zadrži dužine sa zaštitnim stilom, pokušajte spajanje izazov rasti-out sa nekim svojim prirodnim prijateljima! Jedan od mojih prijatelja, čak predložio pokušavaju jednu novu frizuru svaki mjesec u godini. Sada, kada je jednostavan način da se rotira neke svježe novi izgled u vaš trenutni stil arsenal!

load...

Savjeti za 2012. Godinu: Ako nosite kosu, pokušajte dodajući twist sa svojim uobičajenim 'ne. Stan pletiva će vam uvijek dati elegantan izgled, ali može dodati dodir Pizzazz na bilo podignutom kosom. Umjesto da rade tradicionalni obrt ili pletenicu se, probajte flexi štap postavljen da bi vaša kosa je skakanje makeover. Nosite kosu s bantu čvor ili valjak postavljen kako bi vaš kovrče pop!

Proizvodi za Novu godinu

Ako ste nešto poput mene, možda ste nagomilali dosta proizvoda tokom 2011. Godine, pa zašto ne početi 2012. Godine čišćenjem tvoju ormara. Znajući ono što imate pri ruci će vam dati dobru ideju o bilo potrebe morate popuniti u zalihu. Izvucite sve vaše kose proizvoda (Da, sve njih!) I proći kroz njih. Proverite da li su proizvodi još uvijek svježe; posljednja stvar koju želite u je da se stara, užeglo proizvode u kosi. Počevši sa čistim škriljevca može omogućiti da procijeni vaše potrebe i može ti samo nastavi od kupovine pretjerano.

Savjeti za 2012. Godinu: Dajte sebi budžet proizvod. Odrediti određeni iznos dolara svaki mjesec za kupovinu i pokušati držati ga. Ili, možete dozvoliti sebi da jedan novi brend svaki mjesec ili dva. Nema potrebe da ide u vodu, pogotovo ako ste narkoman proizvod!

Osvježiti Vaš Režim za Novu godinu

To može biti teško držati korak sa komplikovanim kovrdžave režim za njegu kose kao godinu ulazi u punom zamahu, tako potrajati neko vrijeme da ga pregleda i napraviti prilagodbe kao možete naći potrebno. Ako pokušavate nove proizvode, pokušajte stavljajući sebe na rasporedu sorti da bi se lakše držati korak sa rezultatima. Ako ste tek prirodna, to može biti cilj tvoj da bolje naučiti vaše kovrče. Uzmite malo vremena da ispita vaše pramenove, što je još važnije golim kose, prije nanošenja proizvoda. To vam može pomoći da odredite svoj pregib obrazac, gustoće i poroznost, između ostalog, koji je upravo će Vam pomoći da se razvije bolje razumijevanje vaše prirodne kose.

Savjeti za 2012. Godinu: Ponekad jednostavno je bolje i da se definitivno može pomoći da održite režim i ciljeve. Odličan primjer za to je da svoju prirodnu kosu kalendar! Olovka u danima pranje, duboko tretmani uređaj, stajling dana, a kada je vrijeme da isprobate novi proizvod. Također možete koristiti svoj kalendar kako bi se sa svojim dužine čekove ili odbrojavanje do radite svoj BIG CHOP!

load...

Pridružite se u novoj godini

Jedna od stvari koje sam stvarno htio i ove godine bio je da se više uključe sa više događaja koji se odvijaju u mom gradu. Pridruživanje prirodnu grupu za kosu u vašem području može biti jedan od najboljih načina da ostanu informirani s onim što se događa u vašem vratu šumu. To također može biti odličan način da se zamijene idejama i proizvodima previše! Izrada prijateljstva sa drugim Naturals možete dodati na svoj sistem podrške, pogotovo znajući da su oni prošli kroz iste probleme kao i vi. Niko ne razumije kovrdžave Žena kao još jedna kovrčava!

Savjeti za 2012: Uključite se u vašoj lokalnoj prirodne kose zajednice. Provjerite svoje raznih društvenih medija i prirodnih frizerskim salonima u vašem području da biste pronašli druge ljubitelje prirodne kose. Ovo takođe može pomoći da ostanete na vrhu događaja prirodne kose dolaze u vašem području. Broj sajmovima prirodne kose i susreću uspone su strahovito raste i to je također odličan način da se upoznati nove ljude i učiti o novim proizvodima i stilova.

Žele više?

Pogledajte naš omiljeni kovrčava stilova iz 2011. Godine!

Final Thoughts

Bez obzira koliko veliki ili mali, pokušati zadržati svoj kovrdžave ciljeve za njegu kose u perspektivi kao godina nastavlja. Moraš početi negdje, tako da prioritet popis stvari koje su najvažnije za vas. Za one koji žele da se prelazak na prirodne ili one samo tražim da prihvate svoj kovrdžave kose, polako i uživajte u putovanju. Napravite 2.012 svoje najbolje kosu godine ikad!

load...