Čuvanje prirodnog časopisa | BA.inspinre.com
Šminka

Čuvanje prirodnog časopisa

Čuvanje prirodnog časopisa

A prirodna kosa dnevnik je dnevnik stanja vaše kose i vlasišta. Se možete prijaviti vaše unose dnevno ili svaki drugi dan, ovisno o vašim potrebama i promjenama u kosi.

Zašto Obratite dlake Journal?

Kovrdžav koji prelaze na prirodne kose često da pratite promjene u kosi tokom tranzicije. Na taj način, oni su u mogućnosti da zadrži pažnju na način na svoju kosu promijenio tokom tranzicije. Osim toga, vođenje prirodna kosa časopisu vam mogu pokazati da li zaista ostvaruju napredak u vašem putu, čak i kada mjeseci kasnije, čini se kao da niste.

Časopisi su također korisna kada pokušate nešto, LOVE rezultate - i onda ne mogu da se setim šta režim koji ste koristili godinu dana kasnije. Ako je to u svom dnevniku, znaćete tačno šta ste radili i što ste mislili o tome.

load...

Kako da se zadrži jednu?

Početi s bilo osnovni časopisu (nalazi se u odjeljku kancelarijskog materijala radnji, kao što su Target i Wal-Mart), ili nešto više fancy i lijepa. Također se može početi sa jednom napravio sa običan bijele ili pjena poklopac i ukrasite ga, ako se osećate zanat.

Alternativno, možeš početi sa spomenar album ako ste scrapbooker. Samo ljepilo neke fotografije na svoj spomenar papir, zapišite neke bilješke i ljepilo ih uz fotografiju, a zatim izvucite papir u album rukav. Fotografije su korisni ako smatrate da imate teško opisuje promjene.

Moglo bi se također zadržati video dnevnik ili vlog. Samo mount fotoaparat na stativ i snimite sebe dnevno ili svakih nekoliko dana, po mogućnosti sjedi na istoj lokaciji i sa istom količinom rasvjete na svoju kosu tako da ne pogrešno promjene u rasvjetu za promjene u teksturi kose. A video dnevnik će vam dati najviše opisni dnevnik putovanja.

Koje informacije treba da Uključiti?

Ćete želite uključiti stanje vaše kose i vlasišta u vašu prirodnu časopisu kosu, kao i bilo koji proizvod koristite kroz proces. Vodite evidenciju o datumima ste radili stvari sa kosom, kao i sve pojedince koji su vam pomogli da oblikujete kosu. Sve stvari, sve do vreme napolju, tako da ne zaboravite da pratiti sve to!

Žele više?

Možete zadržati prirodnu kosu blog ovde na NaturallyCurly! Otići na naš blog sekciji, započeti časopisa danas i podijeliti sa svim svojim prijateljima!

Final Thoughts

Ne samo da je video dnevnik koristan za vas godina niz put, ali može pomoći drugim naturals na svoju kosu putovanju, kao i! Uploadati svoje video isječke na YouTube i javite nam da su tu. Možemo vam pomoći da promoviraju i šire prirodna kosa navijaju!

load...