Curly suzys lowdown na najbolji način najboljeg bacanja | BA.inspinre.com
Šminka

Curly suzys lowdown na najbolji način najboljeg bacanja

Curly suzys lowdown na najbolji način najboljeg bacanja

Volim Best of the Best ovdje na NaturallyCurly. Volim biti iznenađen proizvode nisam pokušao i pozdravljaju povratak pobjednici koji su toliko odani našim kovrče. Ove godine bilo je i nekoliko proizvoda koji dobro obavljaju na različitim tipovima kose.

Dobar primjer je DevaCurl oslobodi ga. Ovaj proizvoda radi odlično za tip 2 kosu kao završnu obradu ako se koristi u malim količinama. Tip 3s mogu koristiti pomiješana s DevaCurl Arc anđela da dodati malo vlage. Tip 3c i tip 4 može koristiti kao za brtvljenje na obrte. Siguran sam da postoji više načina kovrdžav koristite DevaCurl oslobodi ga da ja čak i ne zna. Kreativnost i jedinstvene načine da kovrdžav koriste preparate za kosu je uvijek inspiracija za mene.

load...

Povratak pobjednici, prvi je Kinky-kovrčava Knot Danas je pravi sveti gral proizvod za sve kovrdžav. Osvojio je dvije godine zaredom kao najbolji odmor u uređaj. Volim ovaj proizvod i panike kada me slabi. Uvijek sam se to drugu bocu u kabinetu, spreman. To je dobro zaslužuje pobjednik. Bilo koja vrsta stajling proizvoda radi dobro preko toga. Ravnanje, de-frizzing kvalitetama čine ga instant pobjednik na bilo kovrdžava. U Kinky-kovrčava Curling Krema također osvojio u 2009. I 2010. Godine vjerne sljedbenike za ovaj proizvod je ogroman. To može biti teško koristiti kada ste prvi put ga probate. Jednom kada dobijete dokučiti ga, rezultati su tako nagrađivanje. To je vrlo jedinstven krem ​​da dobro radi za definiranje i naravno da kontroliše frizz.

Ostali proizvodi koji su osvojili dvije godine za redom su Jessicurl dlake krema za čišćenje za najbolje sredstvo za čišćenje. To je sredstvo za čišćenje koji radi sve kako treba. Puno vlage i to stvarno pomaže da frizz dalje. Jedini problem sa ovom sredstvo za čišćenje odlučuje između miris citrusa lavande ili otoka fantazije. To je težak izbor. Jesicurl Awe Inspiraling sprej i ponovo osvojila ove godine. Ovaj proizvod je uvijek u torbici, automobil i stol. To je pravi pregib hitne odgovor. Mislim da je to najbolje radi na kovrče i davanje lokne podsticaj podne.

Aubrey Organics Honeysuckle Rose regenerator je nov na CurlMart. Oduševljeni smo da imamo ovu liniju na našim policama. To nije nova linija za kovrdžav i dobro je voljen od strane mnogih članova CurlTalk zajednice. Ovaj uređaj je još jedan dobitnik dvije godine za redom. Osvojio kao najbolji duboko uređaj, ali mislim da je i fantastičan dnevni uređaj. Ne možete pogriješiti s ovom u tušem.

AG Re: zavojnice Curl Aktiviranje balzam, je pobjednik no-iznenađenje dvije godine za redom kao dobro. Ima u skladu 5-curl rejting naše pregib pregled stranice. Sve tipove kose su pronašli način da to rade za njih. Neki ga koriste sami, neki kombiniranje s odsustvo-u uređaj. Ovo silikona pregib krema je jedan proizvod koji je teško nadmašiti za uvijanje definiciji, držanje, kovrča kontrolu i grudica. To čini sve što želite to učiniti. Jedini izazov s ovim proizvodom je koliko za korištenje. Nakon što ste savladali da ćete Ugodan dan kosu!

The Best of the Best pobjednika za najbolje mousse je dobitnik još dvije godine, Herbal Essences Totalno Twisted Curl Jačanje Mousse. Prvo, mora se reći da mousse nije za svakoga. To je teško koristiti i samo stvarno radi za one kovrdžav koji vole i koji su upoznati sa načinima mus. Da, to može biti ljepljiv događa. Da, to može biti hrskave, ali možete pažljivo SCRUNCH i dobiti meke kovrče koje želite. Sviđa mi se ovaj mousse jer je pristupačna, ali morate biti mousse profesionalni da bi ovaj tvoj pobjednik.

load...

Još jedan pobjednik Herbal Essences je Herbal Essences Hello Hydration uređaj. Nisam pokušao ovaj uređaj prije nego što je to bio pobjednik. Pročitao sam dosta dobrih stvari o tome, kao i nekoliko ne tako dobre kritike. Od tada sam ga koristio nekoliko puta. Nisam veliki ljubitelj čunjeva u ovom uređaj tako da nisam bio jako uzbuđen zbog toga, ali ja volio više nego što sam mislio da ću, jer on nudi mnogo klizanja i vlage. Vidim kako neki kovrdžav vole ovo. Samo sam pronašao da bude u redu uređaj za moju 2b / 2c kovrče. Nisu svi kovrčava proizvodi su za sve kovrdžav. Ova je za kovrčave okupljenima da je potrebno mnogo vlage i klizanje za otpetljava. Ona ima veliku ljeto tropski miris.

Posljednje, ali svakako ne i najmanje važno za dvije godine u dobitnika redu je gospođice Jessie Curly Pudding. U kovrdžav koji prelaze volim ovu kovrdžavu puding. Ovaj proizvod je zaista pregib creme i puding zajedno. Pomaže ispruži i izdužiti lokne za meke, maksimalno definicija uvijanje. To je svestran i može se koristiti za fingerstyling, Twas, namotavanje, u tranziciji, kinky tkanja i još mnogo toga.

Novih proizvoda na Best of the Best bloka su definitivno vrijedi pokušati. Imam Curls Like Us Krpe i koristiti ih svakodnevno. Čak sam jednom na odmoru prije nekoliko tjedana. Jednostavno nisam mogao zamisliti izlaska iz tuša bez njega. Takođe sam ga koristiti za SCRUNCH u proizvodu. Ove krpe (više kao mini peškir) pomognem kovrče nagomilavaju, a ja dobro pregib formaciju.

Carol kćer dlake Mlijeko i Carol kćer Lisa Hair Elixer oba su novi dobitnici za najbolji od najboljih. Daughter proizvode Carol stvorila Lisa cijena, Brooklyn native, ispunjene su eterična ulja i prirodnih ovlaživača. Oni su vrhunski proizvodi za zdravo kovrče. Mogu zamisliti više proizvoda iz Carol kćer osvajanje iduće godine.

Još jedan novi pobjednik je Eko Styler Krystal Styling Gel. Nikad nisam pokušao ovaj gel, što samo znači da ja ne koristim gelove vrlo često. Mislim da je za cijenu od ispod 5 €, zašto ne probati ako želite gelovima? S druge pobjednik da nikada nisam pokušao je Curly Q Moist Curl ovlaživač. Oba moja dječaci imaju vrlo ravna prirodno meke kose. Mislim da sam imao kovrdžavu dijete to će biti jutro Detangler da ću bez sumnje biti oduševljen s.

Za one kovrdžav koji su glasali i za one koji žele da probaju nešto novo, ovo je veliki popis Best of the Best proizvoda. Zabavite se kupovina ili čitanjem mišljenja, tu bi mogao biti novi sveti gral proizvoda za kovrče.

load...