Curly suzy da možete imati dvodnevnu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Curly suzy da možete imati dvodnevnu kosu

Curly suzy da možete imati dvodnevnu kosu

CurlySuzy piše članke o sastojcima i pronalaženje prave proizvode za kovrče.

Ste imali savršen pregib dan za posebne prilike. Bez obzira da li je podignuta kosa, dodajući cvijeće ili poseban kosu pribor, to je bio veliki dan za kosu. Osećate lepa. Do kraja dana, razmišljate "Na žalost, moj savršen kovrče neće trajati još nekoliko dana."

Čak i važnije: "Kako ću upravljati moje lokne sutra?" Krevet-head - ili drugi dan kosa - ima potpuno drugačije značenje kada su u pitanju kovrče. Koliko li zaista želite voljenu osobu da znaju o vama i vašoj kovrče ujutro? Većina kovrdžav će odgovoriti: "što je manje moguće!"

Pokušao sam grli ideju da moja kosa ne može izgledati tako loše ujutro. Pretpostavljam da će biti osmeh sa slatkim zabavnim na stanje mojih kovrče. U trenutku potpunog poricanja, čak sam imao pomisao da je moj lokne mogao da seksi divlji izgled. U ovom trenutku, stvarnost dolazi pada u. U posebnu priliku uvojci su sada kovrdžava, razbijeni i neposlušnu, što može uzrokovati izgled šoka i zbunjenosti. Reakcija može biti nepredvidiva kao i kovrče.

load...

Postoje oni rijetki magičnu jutra kada je kovrče čudesno preživi. Iskreno želim to na sve kovrdžav svijeta. Mnogi kovrdžav su toliko oduševljeni njihovim super drugi dan kosa oni priznaju da preskakanje tuš i čuvanje te kovrdže. "Da sam se istuširati na jednom od ovih dana, možda kao i poljubi moj dobar dan kosu zbogom", kaže CurlTalker TC. CurlTalker Whatsercurl kaže: "Ja preskočiti tuš. Radije bih smrdim nego da upropastim kosu."

Jednu od strategija za postizanje drugog dana uvojke spava na satenskom jastučnicu. Ostali kovrdžav okupiti svoje kovrče u frizuru na vrhu glave, tehniku ​​poznat kao "Ananas". CurlTalker Irish_Carrottop kaže: "Ja sam zaljubljen u pineappling! Volim ga jer ne smoosh moje kovrče kad spavam."

Druga mogućnost je plopping. CurlTalker Littleamazon kaže: "Čuo sam mnogo dobrih stvari o plopping (ono gdje završiti majicu oko glave u pravu.) Jedan moj prijatelj to radi svake večeri prije spavanja i kosa joj izlazi sjajno!" Više volim slađi način umjesto pomoću Curl-Jednostavnost ručnik majicu. Ali zaista nijedna od ovih opcija je vrlo atraktivna.

Dobiti 15% na kupovinu CurlMart unošenjem promotivni kod "CurlySuzy15."

Ako ne dođe do drugog dana kosi čudo, u jastučnicu te je propustio i ananasa ili plopping nije taj, evo još jedan plan akcije. Pokušajte da se oživi lokne od sinoć. Probudi se tiho, da svoje proizvode i na posao. Trik je u tome da ne pretjerate s proizvodima. A pregib Osvježavajući sprej može učiniti čuda. Neki kovrdžav vole vodu, ali da ima tendenciju da uzrokuje više kovrče za mene. Sprej krajeve i korijen područje dodati neke život kovrče. Ako je kovrča je zaista ekstremno, sprej proizvod u dlanove i glatka nad kovrče. Ovo su neke od mojih omiljenih uviti osveženje sprejeva.

Curl Junkie je Curl goriva

Pomiješan Lepote Kick za Curls

MOP C-Curl osvježavajući sprej

Jessicurl Awe Inspiraling sprej

Curlisto Curl reforme

DevaCurl oslobodi ga

Koristeći pomada ili svjetlo krem ​​nakon sprej može aktivirati razbijen područja i oduzeti frizz. Evo nekoliko dobrih pokušati

MOP Glisten High Shine pomada za kosu

Kovrčava kosa Solutions Tweek

load...

Innersense unutrašnji mir Whipped Creme

Kinky-Curly Curling Custard (samo ako se koristi prije dana)

Jessicurl Rockin uvojke pomiješana s samopouzdan Coils

CurlTalker Plink predlaže ovu metodu za nanošenje proizvoda na drugi dan kosa: spritz kosu s vodom (ne previše), mokrim rukama s vodom, stavi maleni grumen proizvod na dlanove i zajedno trljati ruke, zajedno sa vodom. Izgladi nadstrešnicu, kao što je konjski rep. Nježno prevrnuo i SCRUNCH preostalih proizvoda u, ravnanje preko nadstrešnica ponovo, ako je potrebno, ali ne vuci u tome. Kada se osuši ili uglavnom suvo, SOTC (SCRUNCH kroz krizu).

Ako sve drugo propadne, biti sigurni da imate svoj omiljeni šešir ili šal. Zašto sve ovo ludi napor za moju kovrče? Mislim da su oni isplati. Ja ću ih uvijek imati u pozadini mog uma. Ja ću uvijek biti isprobavanju novih proizvoda i rutina za njih. Možda postoji posebna pregib štedi jastuk da ja ne znam još! Kako ću stati da u torbi? Siguran sam da ću naći način!

load...