Curly početni vodič: Kako koristiti kondicioner | BA.inspinre.com
Šminka

Curly početni vodič: Kako koristiti kondicioner

Curly početni vodič: Kako koristiti kondicioner

Pa uređaj kosa izgleda lakše nego što jest, a što ide dvostruko za kovrčave kose. Tip 3 kosa je jedinstven po tome što često ne drži svojih prirodnih ulja. Bez prirodnih ulja, kosa postaje suha, što može dovesti do značajnog oštećenja folikula dlake. To dovodi do suše i nepregledan kosu, pravopis katastrofa za bilo kovrčave djevojke tamo.

Čak i tako, oni koji su novi u carstvo nose kovrče, naravno, mogu biti iznenađeni da čuju da postoji savršen set uređaja napravljen samo za vas.

Što je regenerator?

Uređaj je nužnost za njegu kose, a može jednostavno biti definiran kao jedan ili više proizvoda primjenjuje na kosu u svrhu dodavanja vlage. Međutim, uređaji mogu učiniti mnogo više nego hidrat. Uređaji mogu zaključati u vlage i hranjivih tvari, sprečavajući kovrča, fly-a-načine i ispucale vrhove.

load...

Postoje tri različite kategorije uređaja. Crème ispiranje ili dnevnom uređaja pomoći u procesu hidratacije i dovoljno svjetla na kosu, gdje neće sputavati kosu.

Ostavite u uređaji imaju sličan posao da svakodnevno uređaj u da hidriraju i zaključavanje u hranljivih materija. Ali za razliku od krema za ispiranje, ovaj tretman uređaj ostaje u kosi, zaključavanje u vlage duže.

Posljednji na listi su duboke uređaja. Duboko uređaji su teži na kovrdžava kosa od prosjeka uređaj i može težiti niz kovrče. Ako imate problema sa svojim oštećenu kosu, pokušajte duboko uređaj svakih nekoliko tjedana. Vaša kosa će uskoro vratiti da su zdravi sjaj.

Ulje nju (Lock u tom vlage!)

Jedna od najvažnijih stvari koje možete za tip 3 kosu učiniti je zaključavanje u vlage. Najbolji način da se postigne hidratacije je pronaći uređaje koji sadrže određene vrste ulja. Shea maslac i raznih ulja, uključujući kokosa i maslinovo ulje su glavni plusevi za kosu. Uz poboljšanje masne hranjive tvari, na uređaj treba imati ključne riječi kao što su "za kovrčavu kosu", "ultra hidratantna," ili "uređaj" i "anti-kovrdžanja formula" na etiketi proizvoda.

Vaš uređaj Friend

Sada kada smo ustanovili vrste uređaja i sastojaka i oznake tražiti, vrijeme je da se pogled na najbolji uređaj za vas. Za nekoga sa tip 3 za kosu, sve vrste uređaja su važni. Želiš uređaja da obuzda kovrča i pomoći u sprečavanju štetnih uticaja na životnu sredinu. Želite i uređaja koji zaključati u vlage bez znatno opterećuje kosu.

Co-pranje ili metodom stanje-pranje-stanje se preporučuje za tip 3 kovrče. Ovo pomaže razvoj i održanje prirodnih ulja u kosu i vlasište. Odgovor uređaja također rade na sputavati kovrdže za čistiju izgled, ali neće izazvati kovrče ili fly-a-načine koji često može doći iz više-šamponiranje. Ako sve drugo propadne i vaša kosa kratko silazni Vaša očekivanja, pokušajte povremeno duboko uređaj. Tip 3 kovrdžav imati najviše koristi od duboke tretmana uređaj barem jednom mjesečno do jednom tjedno.

Veliko ime Brands

Kada je riječ o specifičnim brendova, nekoliko ističu za one sa kovrdžave kose svuda. Curl Junkie, uključujući i njihove Beauticurls Jačanje za kosu, čini čuda na otpetljava i kovrdžanje. Za tretman duboko uređaj, pokušajte Carol kćer Olive Oil Infusion Set. To je odlična opcija za zaključavanje u vlage i hranjivih tvari. DevaCurl, Infusium i Tigi Catwalk još nekoliko značajnih brendova sa različitim dnevno, ostavi u i duboko uređaja.

load...

Happy stil, kovrdžav!

load...