Curly emmi: komentar za knot genie | BA.inspinre.com
Šminka

Curly emmi: komentar za knot genie

Curly emmi: komentar za knot genie

Zdravo kolege kovrdžav! Danas sam pokušao kroz Knot Genie. Evo moje mišljenje:

Prije svega, u Knot Genie dolazi u super kutiji. Međutim, dok je bezbolan tokom upotrebe (kao što tvrdi da jeste), nije se raspetljati moju kosu kao dobar kao i moj redovni četkom. To se otarasiti nekih malih čvorova, ali mi je kosa i dalje ima čvorova.

S obzirom da smo na temu otpetljava, dozvolite mi da dijele neke od mojih tipova.

Dosta komercijalnog početka. Sada na dobre stvari. Da li se ikada osjećati kao da je vaša kosa nemoguće raspetljati, bez obzira na to što radite? Da li se ikada osjećati kao svoju normalnu rutinu za oslobađanje od čvorova se ne radi? Pa, ja mogu pomoći! (Dobre stvari).

Prvo, naći četka sa dugom, samo malo Bendy čekinje. Onda mokru kosu i nanesite uređaj. Flip kosu preko ramena (vjeruj mi, pomaže), a ako je vaša kosa nije dovoljno dugo, zaboravi taj korak. A zatim je uhvatite krajeve kose (što bi trebao biti najviše zapetljanih dijelova) u šaku. To će smanjiti bol četkicu uzrokuje kao što zaglađuje. Tu je duga dosadna thingy oko živaca i šta-ne, ali kladim se da si nešto dovoljno pametan da shvatim naučne dijelova. Četka krajeve kose dok su glatko. Nakon toga, operi je ostatak kose. Nanesite više uređaj ako je potrebno. Što se tiče uređaja, volim uređaja koji imaju ono što je moja mama naziva "slip". Upravo sada, ja sam koristeći Biolage uređaj, ali prije toga sam bio koristeći Ouidad Curl Quencher regenerator Stvarno mi se sviđa previše.

load...

Još jedna napomena: stvarno pomaže ako ne isprati kosu naopako, jer to uzrokuje više zapetljavanje da se formira. Ovo sam naučio sve kroz pokušaja i pogreške!

Vrijeme je za cheesy kraj. To su koraci za otpetljava kosu na pravi način. Nadam se da ste uživali, a ja bih visoko preporučiti pokušava to (ne samo zato što sam to napisao, nego zato što je stvarno radi.) Mislim ozbiljno, zašto bih, uopšte pišem ovo ako to nije istina?). I, ne samo da ćete naučiti kako da zadrži svoju kosu glatkom i sjajnom, ali i naučili korake za pisanje dobar koloni (citat:...! Komercijalni početak dobre stvari za cheesy kraj Ta-da). Kraj.

load...