Cozys Corner mi pomaže u vlaženju moje dlake | BA.inspinre.com
Šminka

Cozys Corner mi pomaže u vlaženju moje dlake

Cozys Corner mi pomaže u vlaženju moje dlake

Pitanje: Moja kćerka je 15 mjeseci stara i ona ima punu glavu kovrčave kose. Ali, to je stvarno u redu, a ja nemam pojma šta da radim s njim. Ona je bi-rasne, ali stvarno ne bilo kakvu teksturu kosi. Isušuje tako lako i ništa izgleda zadržati hidratizirana. Ono što mogu učiniti za nju?

Udoban: Naći ćete da će kosa tekstura vaše kćeri vremenom promijeniti. Za sada je još uvijek ima kosu kao beba. U međuvremenu, u pravu da se pitate o hidratantna njoj suhu kosu te. Probajte se ne ispire. Stvorili smo tako Ugodna voćni Delight Detangler i koji se ne ispire. Možete koristiti ovo na mokru ili suhu kosu, a to će pomoći da se vlaže i da će olakšati češlja kroz kosu.

Pitanje: Stvarno bih moja kćer ne bi ispraviti kosi. Ona je 12, a stick-ravna kosa je u modi. Ona gotovo nikad ne želi da dozvoli da pregib! Njena kosa je veoma duga, gusta i plava (s prekrasnim platine ističe od sunca), i mislim da je to o 2b u 3a kada smo omogućiti da uviti i koristiti prave proizvode. To je apsolutno prekrasna! Dodaj da joj ružičaste obraze i svijetle plave oči. Šta mogu učiniti da joj pomogne da volim lokne?

load...

Udoban: Ovo je doba-stara priča. Trava je uvijek zelenija! Trebalo mi je skoro 39 godina da prihvate moje lokne! Jedan od razloga mislim da sam imao problem prihvata moje kovrče je da nisam ne znam kako raditi s njima za poboljšanje i de-kovrdžanja njih. Ovih dana, ima toliko dobrih proizvoda tamo da pomogne kovrče izgledaju najbolje. Možda vam mogu pomoći joj eksperiment i igrati sa kosom da joj pomogne pronaći ono što je čini osjećati dobro o njoj kovrče. Isprobajte različite stil kreme i gelovi, i imajte na umu da to može potrajati neko vrijeme da prihvate njene lokne.

Pitanje: Moja kćerka je dva, a ima vrlo zamršen, kovrčavu kosu. To je vrlo gusta, ali to nije dugo, što ga čini teško da ga stavim u kategoriju. Ona ustane na glavi, i vrlo je neposlušnu. Ona je jedna četvrtina korejski, jednu četvrtinu crne, i po belac. Ja sam pojma što će se koristiti za nju. Želim nešto jednostavan za korištenje. Mislim da definitivno će kupiti njen poseban šampon i regenerator, ali ja jednostavno ne znam šta da koristi. Izgleda kao Albert Einstein sada, što nije dobro pogledao za 2-godišnju devojčicu. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati!

Udoban: Za 2-godišnje djevojčice, morate pokušati zadržati proces grooming tako jednostavno kao što je to moguće. Pokušajte 2-u-1 šampon za eliminaciju jedan korak. Tako Ugodna tropsko voće 2 u 1 šampon je savršen za to. Ja bih preporučio vrlo svjetlo gel da pomogne u frizz. Kada izađe iz kade, "poviti" joj kosu sa So cozy Groovy Grape gel za oblikovanje kose, vodeći računa da to uradi ravnomjerno i dosljedno u cijeloj kosi, a zatim pustiti kosu osuši prirodno. Ne četkom ili češalj, što bi joj kosu neposlušnu.

Pitanje: Moja kćerka ima sedam godina i Biracial, a kosa joj se ne može kontrolisati. To je vrlo suha, neposlušnu i krut osjećaj. Ja sam kriv što kovrdžave-girl neznalica jer imam ravnu kosu. Volio bih da znam kako se radi sa kosom. Koje proizvode trebam koristiti? Treba da budu oni usmjerena na djecu ili mogu kupiti one za odrasle? Postoji li rutinu na što mogu noću da uštedite vreme ujutro? Treba mi savjet !!!

Udoban: Ti si pametan za tražeći pomoć jer je većina ljudi stvarno znam samo za kosu iz svog iskustva. I jasno je vaše iskustvo je sasvim drugačije od vaše kćeri. Zvuči kao vaša kćerka treba neki vrlo dobar uređaj, kako bi se vlaže kosu. U kadi noću, pokušajte Tako Cosy Sweet Strawberry regenerator i umjesto isprala potpuno, ostavili malo na krajevima. Nakon kupelji, "SCRUNCH" u So cozy Kooky Kiwi Styling krema za poboljšanje kovrče, glatke je i zadržati svoju kosu od frizzing. U jutarnjim satima, možete ponovno primijeniti oblikovanje krema ili pokušati reaktivirati kovrče i oduzimaju kovrče od noći.

load...

Pitanje: Moj 5-godišnji kovrčava kćer želi da raste kosa joj je duže. Upravo sada, to je kratka i slojevito. Koji je najbolji način da raste kovrčavu kosu? Da li postoji strategija? Ukoliko se zadržati slojevite ili rasti sve to jedan dužina? Imam kosti-ravnu kosu, tako da je sve novo za mene.

Udoban: Growing od slojeva je tako lukav! Uvijek postoji period kada raste iz kose da se jednostavno ne izgleda dobro. Za to, preporučujem veliki pribor poput klipova, rajfova i ukosnice. Teško je preporučiti šišanje ne vide svoju ćerku, jer ne postoji jedan pravi frizura za kovrčave kose. Ja mogu reći da je jedan dužina kose obično nije u redu. Tipično, više slojeva su bolje za djevojke koje žele duge kovrdžave kose. Ali nema pravila. Moj savjet vam je da se drži se za vrijeme raste iz perioda i odupre porivu da smanji! Pronaći dobar stilist koji može preporučiti veliki rez za kćer i strategiju za uzgoj ga.

load...