Cijeli opseg joico curl: Pregledano | BA.inspinre.com
Šminka

Cijeli opseg joico curl: Pregledano

Cijeli opseg joico curl: Pregledano

Joico nudi novu liniju proizvoda za kovrčavu kosu zove Joico Curl. Ovi proizvodi pomažu u smanjenju kovrča, popravi kosu, i poboljšati Curl Definition.

Joico Curl šampon za čišćenje

Je Joico Curl šampon za čišćenje je bez sulfata i koristi surfaktant zove kokamidopropil betaina da nježno čiste bez skidanja vlage iz kose. Kokamidopropil betaina je napravljen od kokosovog ulja i omekšava kosu jer pere način nečistoća. Nanesite šampon na mokru kosu, masaža u kosu i vlasište lagano, isperite šampon temeljito, i primijeniti Joico Curl njegovanu kosu. Sviđa mi se ovaj šampon jer čini kosu osjećati čist nakon isprala.

Joico Curl njegovanu kosu

Je Joico uređaj najbolje radi na kosi Tip 2 valovit i Tip 3 kovrdžave kose. Ona ima velike klizanje za otpetljava i može se koristiti kao odsustvo-u uređaj. Preporučujem ostavljajući malo je uređaj u kosi ako ćete koristiti za oblikovanje koja se drži svojstva. Ova tehnika će pomoći vašem kovrče da imaju meku dodirljiva čekanju sa manje suhoće. Na uređaj se sastoji od uljem avokada, babasu ulje, i camelina ulje pomoći da vlagu nazad u kosu. Nanesite velikodušan iznos uređaja, počevši od kraja radnog svoj put do korijena. Koristite širok zub češalj ili Denman četku za češljanje u uređaj kroz kosu. Ostavite da djeluje 1- 5 min. Prije ispiranja ili ostavite uređaj u ako vaša kosa treba više vlage. Ovaj uređaj je bestežinskom, tako da nema potrebe da se brinete o proizvodu osjećaj pretežak na kosu.

load...

Joico Curl Perfected Curling Milk

Nakon što uslovljavaju svoju kosu, možete koristiti Joico Curl Perfected Curling mlijeko. Ovo je jedan od mojih omiljenih proizvoda u kolekciji jer zaista definira kovrče bez čekanje. Ćete dobiti meke elastičan pregib koji je izdužena. Ključ je da se zasititi kosu s dovoljno mlijeka počevši od krajeva i radi se prema korijena. Ne boj se koristiti veću količinu jer je ovaj proizvod brzo se suši i je bestežinskom. Je Joico Curl Perfected Curling Milk balansira pH kose i pečata u vlage. PH ljudske kose je 4,5-5,5 i pH je Joico Curl Perfected Curling mlijeko je 3,5-4,5, koji drži kutikule zatvorena čvrsto. Ako vam se sviđa Curl Definition bez krize, onda je Joico Curl Perfected Curling mlijeko je prava stvar za vas.

Joico Curl Refreshed reanimacije Mist

Kada vaš uvojci treba osvježavaju tokom sedmice između šampona, možete koristiti Joico Curl Osveženi reanimacije Mist. Ova magla Pomaže aktivirati proizvod u kosi i oživjeti vaše kovrče. Možete ga koristiti po potrebi i vaše kovrče neće osjećati masna.

Joico Curl definirajući Contouring Foam

Ako želite proizvode koji nude čekanju, ali su tender za kosu, će vam se svidjeti i oblikovanje iz Joico Curl liniju proizvoda. Ja koristim Joico Curl definirajući Contouring Pena - Vosak za mokro setova ili okretanja auta. Ovaj proizvod izlazi kao pjena, ali osjeća više kao omekšavanje vosak koji se može koristiti za ukrotiti neposlušne kovrče ili flyaways. Ovaj proizvod ne isušuje hrskavi, ali drži stilova na mjestu. Nudi veliki sjaj i ne obrađuješ.

Joico Curl Kontroling Anti - sitnog Styler

The Curl Kontroling Anti - sitnog Styler je krema, a težak je kosu dovoljno samo da smanji frizz. Također koristim ga ukrotiti vlasi da treba da položi oko linije kose.

Da li ste pokušali Joico Curl proizvode? Kako su proizvodi čine kosu osjećati?

load...