Brzi i lagani kovrdžavi stilovi kose koji sakrivaju frizz | BA.inspinre.com
Šminka

Brzi i lagani kovrdžavi stilovi kose koji sakrivaju frizz

Brzi i lagani kovrdžavi stilovi kose koji sakrivaju frizz

To je vrijeme za tvoj dan da počne. Ti si pripremio odeću, pa čak i znati koje pribor i nakit ćeš nositi, previše. Krenete na ručak s nekim prijateljima, imaju prilično lako opterećenje - život je dobar. Brz ček u ogledalo prije nego što krenete i KM - to je to!

Da malo kovrče samo prikrao si između enable kovrče i ogledalo pored vrata. U redu, tako da nema vremena za pranje i Restyle, ali postoji nekoliko brzih trikova i kovrdžave frizure možete koristiti za sakriti svoj kovrča i dalje imaju neverovatan dnevno!

Krenuti na desnom nogom

Prvo, budite sigurni da koristite proizvode koji rade za vaš tip kose i pomoći smanjiti frizz. Također, pogledajte proizvode koji su "sezonske" za vaš tip kose, jer toplije i hladnije temperature utiču svaki tip kose drugačije. U toplije vrijeme, kosa ima tendenciju da je potrebna vlaga, tako da ne suck it iz vlažnost (što rezultira frizz). U zimi, zaštitne stilova i duboke uređaja bi se osiguralo da hladnom, suhom vremenu ne uzima vlagu iz kose (što rezultira frizz).

load...

Nemojte zaboraviti da je "preko-pranje" također nije dobro za kovrče. Držite pranje na minimum i koriste odsustvo-u uređaja, drugi dan kosa proizvodi i ko-pranje biste izbegli skidanje kosu svojih eteričnih ulja.

Double Pletena Updo

Jessica Alba

Vođenje kovrča na odstojanju kada ste se tušira i da su u žurbi može biti teško. Bez vremenskog na rukama na Restyle, duboko stanje, ili vlaže, možda ćete biti prokleti. Pletenice su jedan od onih kovrčave frizure koje mogu biti vaše Saving Grace.

Većina nas su srerujemo lutke, mame, najbolji prijatelj ili vlastite kose od šestog razreda. Postali smo stručnjaci, zbog čega pletenice su kovrčave djevojke broj jedan alat u našoj setove frizure alata. Oni su dobili kosu iz naših lica i, kada je to potrebno, da kovrče naizgled nestati!

  1. Rastavi kosu na stranu i francuski pletenica sa svake strane. Na francuski pletenica, početi sa tri niti blizu vlasišta. Kao što ste i dalje niz stranu, pokupiti kosu usput u svakoj od tri dijela. Osigurajte krajevima sa elastičnim vezama.
  2. Nanesite krema poput karite maslac u pletenice kako bi flyaways na odstojanju. Ako je vaša kosa je dovoljno dugo, povucite pletenice do zadnjeg centru glavu u konjski rep. Twist konjskim repom u punđu i učvrstite sa Bobby igle.
  3. Ako je vaša kosa je kraća, jednostavno zakačite pletenice, gdje su, ili povucite ih natrag u formiranog X na potiljak i pin na mjestu.

The Messy Chignon

Lauren Conrad

U punđu je jedan od najlakših kovrčave frizure zbog minimalne ruke-u-kosi vremenu. Ali, da li ste znali da je to također krije frizz? Povlačenjem kosu u punđu, možete dodati elegantan izgled na svoj arsenal, a polirani jedan u to!

  1. Valovit i Curly (Tip 2 i 3) Povucite kosu labavo na stranu glave ili vratu, u konjski rep. Prepletite konjski rep, a zatim umotati uvrnutog rep oko baze u konjski rep, kao što bi lepinji. Ne brini se za neku posebnu flyaways ili zalutali komada-ovi će jednostavno dodati na neuredan izgled. Osigurajte punđu kao osnova za konjski rep s Bobby igle.
  2. Curly Kinky & Kinky (tip 3C & 4) Chignons o vrsti 3C i 4 kosa najbolje radi kada se razvlači kosu. To će najbolje raditi kada je vaša kosa u pletenicu napolje, okrećite ili slično. Kada je pletenicu od završi, povucite kosu u rep i pričvrstite sa elastičnom trakom. Twist konjskim repom i djelo ga umetnuti oko baze vašeg rep. Osigurajte s Bobby igle.
  3. load...

Ovaj izgled je savršen za skrivanje kovrče jer sama stil je "neuredan". Ne brini se flyaways ili krivo komada - to dodati na cjelokupni izgled. Možete čak i odlučiti da se povuče iz neke šiške ili rese kadriranje lice i dati mu još uzročna (ali zajedno) izgledati.

Odvratiti sa priborom

Stana Katić

Kada se sve drugo propadne, izvucite one za kosu i doći do biti kreativni! Naša omiljena daleko su marame. Oni mogu učiniti sve! Nemojte nas vjeruju? Pogledajte naš omiljeni način da se nositi šal!

Najbolji način da se rock šal cijele godine je na isti način vaše baka - retro način! To će zadržati vjetar iz kose, uši topao i držati kovrdžanja dalje od posmatrača.

  1. Za početak, dio vaše kose sa strane i okrenuti veći odjeljak nazad. Zakačite kosu u leđa Bobby igle.
  2. Zgrabite svoj omiljeni satena šal i saviti ga u trougao. Postavite jedan od ugla na glavu, okrenut naprijed, i držite druga dva ugla u svakom od ruke.
  3. Povucite maramu natrag malo na glavu, omogućavajući twist pokazati - to kosa će biti izostavljen iz šal. Zatim povucite dva ugla u ruke i vezati ih, pazeći na uglu na glavi je ostalo ispred kravatu da je vaš stvoriti sa druga dva ugla.
  4. Kao što napraviti luk sa dva ugla, povucite ugao tačku na glavu i omogućiti čvor da ga drži na mjestu. Konačno, uvuci krajeva u dva zakrilca da su stvoreni na obe strane šal. Koristiti Bobby igle držati šal u mjestu u stvarno vjetrovitom vremenu.

Žele više?

Pokušao popraviti kovrče sa šeširom? Dobiti naš brz i jednostavan pravni lijekovi šešir kosu! 

Final Thoughts

Koji god kovrdžava kosa stilova možete odabrati, možda želite da "dotjerati" nekoliko vitica sa sjajnom pomadu, previše. Pomade su dobri u skrivanju kovrča i dodavanjem sjaj, i malo ide dug put. Također se možete zadržati malu posudu u torbici ili ladici u stolu na poslu.

load...