Brze kovrčave kose za katastrofu datuma | BA.inspinre.com
Šminka

Brze kovrčave kose za katastrofu datuma

Brze kovrčave kose za katastrofu datuma

Da li imate sastanak večeras, ali tvoj dobar dan kosa se pretvara u loš kosa noći? Imamo veliku kovrčave savjete za popravke hitne datum-kosu kosu!

Nema vremena za popraviti vaše lokne?

Svi smo imali dana kada se ništa ne događa na vrijeme i osjećati kao da zaostaju raspored od onog trenutka kad se probudi. Najgori dio ove vrste dan za mene je u 7:00, kada imam večeru. Moje kovrče nisu u vrhu datum noć stanju. I pogađate-nemam vremena da idem kući. Moje hitne rješenja kako da zaradim lokne datum spremna su za kosu, aka kosu bombona. Trake i dekorativne isječke i češljevi su svi veliki načine kako bi vaš kovrče izgledaju sjajno.

load...

Ja imam veliku večeru. Moja nova kosa proizvod koji sam koristio jutros je radio mnogo bolje nego što sam mislio. Ja ispijajući svoje vino pitajući se zašto nije pohvalio još moje lokne?

Nekoliko minuta kasnije, gledajući u ogledalo u kupatilu u restoranu, ja razumijem zašto. Moja kosa izgleda užasno. Moja nova kosa proizvod nije trajalo cijeli dan. Moje odskakanje kovrče su sada žilav, kovrčavu nered.

Hvala bogu ja sam svoje proizvode hitne kosu sakrio u svoju torbu:

  1. Za sad Droopy kovrče Imam Kevin Murphy Powder Puff. Koristiti nekoliko mrvicama od korijena za stvaranje zvuka.
  2. Za žilavo, neposlušnu kovrče Imam malu bocu odsustva-u uređaj. Moj omiljeni je Kinky-Curly Knot Today. Ja koristiti male količine i nježno SCRUNCH ga u moje kovrče. Onda sam koristiti papir ručnik za jedno konačno poviti da apsorbiraju posljednje bita uređaj.
  3. Ako kovrdže su izvan popravak moja treća i zadnja opcija je da stavite plače. Je Goody Simple Styles Updo Maker je uvijek negdje u mojoj torbici.

Panic situacijama

Proveo sam vrijeme što mi je kosa savršeno. Koristio sam moju omiljenu kombinaciju proizvoda i učinio sve što je stajling trikovi koji čine moje kovrče baš kako treba. Postoje samo tri stvari koje mogu uništiti taj napor i uzrokovati kosu napad panike:

  1. Dobila sam poruku da je iznajmio kabriolet za naše posebne noćne izlaske.
  2. Imali smo večeru. Još je rano, a on želi ići u šetnju na plaži.
  3. Hodamo u svoj omiljeni restoran i promene vremena. Počne da zamagliti i dobiti vjetrovito i još uvijek imamo više blokova da idem.

Sve ove situacije će uništiti kovrče. A omiljena kapa ili šal je siguran rješenje. Povlačenjem moja kosa nazad u neredu punđu ili konjski rep su previše dobri. Mogu zamisliti dobar vjetar vazduh izgleda kao dobro, ali pregib stvarnosti nikad nije tako dobra kao što pretpostavljam.

load...

Torbicu može biti teško, ali sa kovrdžave ove savjete i ispravke za kosu, vi ćete biti spremni za bilo koji hitne datum kosu.

load...