Brza i laka uvlačenja za formalne događaje | BA.inspinre.com
Šminka

Brza i laka uvlačenja za formalne događaje

Brza i laka uvlačenja za formalne događaje

Ako planirate pohađaju formalne afera, verovatno planira veliki, fancy frizura će vas koštati vremena i novca. Zašto platiti veliku lovu na frizuru koju možete dobiti kod kuće? Već si dobio jednu stvar ide za vas: prekrasna prirodno kovrčava kosa. Sada sve što trebate je ideju za brz i jednostavan kovrdžave podignute frizure koje možete rock u tom formalnom afera.

Curly Half Updo

Za ovu frizuru, sve što trebate je češalj, sprej za kosu, sušilo za klip i serum za kosu. To je fantastično jednostavan i dovoljno elegantne za svoj sljedeći formalni događaj. Oblikujete frizuru kada je već suho da bi se lakše zadirkivati ​​kosu.

 1. Podelite kosu na dva dijela, gornji i donji. Oni ne moraju biti jednaki, a ja zapravo volim više kose na dnu nego na vrhu.
 2. Koristite češalj za češljanje kroz gornji dio vaše kose. Češlja bez pročešljaju na svoj skalp. Želiš da glatka ga prije nego što ga zadirkivati.
 3. load...
 4. Koristeći češalj, zadirkivati ​​vrhu deo vašeg kosu češljanje unazad. Jednom kada imate lijep neravnina, osigurati vrhu kosu, sušilo za snimak.
 5. Zamagliti svoj Bump lakom za kosu za dobar držanje koji će trajati kroz događaj.
 6. Tip 2 (valovita): Za ovaj stil da izgleda elegantno, pokušati da se drži podalje od gelova koji će učiniti vašu kosu hrskavi. Umjesto toga, koristite svjetlo, pjenast proizvod koji će se brzo osušiti da oblikuje svoj valova. Nanesite proizvod na dno vaše kose, a ti si dobar to ići!
 7. Tip 3 (kovrčavu) Koristite proizvod vlažnost požara u kombinaciji sa snažnim čekanje Styler koji će osigurati vaše lokne za noć, i budite sigurni da zatvori svoj dno kovrče sa serum kovrdžanje požara.
 8. Tip 4 (Kinky) Dosadni može biti štetno za kinky kosu, pa ako ste neodlučni oko zadirkivanje, jednostavno dodirnite kosu sa češljem, za razliku od unazad raščešljavanje. Pričvrstite ga lak za kosu, a zatim zapečati svoj donji kovrče uz dobru serumu ili svoj omiljeni kosu maslac.

Dva pletenica Quick-Do

Jessica Alba

Ovaj formalni kovrčava Updo će trajati samo oko osam do deset minuta da završi, pod pretpostavkom, naravno, da imate sve što vam je potrebno na ruku. Sve što vam treba su Bobby igle i svoj omiljeni kosu proizvod, a ti si dobro ide. Ako želite dodati dodatni elegantan karakteristika, ubacite cvijeće, perje, ili bilo koji omiljeni kosu pribora u stranu vaše kose. Ćete imati svi misle da je otišao u salon!

 1. Rastavi kosu na dva dijela. Podijeliti sa svake strane vaše kose u jedan inč sekcije. Ćete imati više ili manje sekcije zavisnosti od toga kako gusta kosa ti je.
 2. Uzmite jedan dio i okrenite kosu, jednostavno ga vrteći prstima.
 3. Koristeći češalj, zadirkivati ​​vrhu deo vašeg kosu češljanje unazad. Jednom kada imate lijep neravnina, osigurati vrhu kosu, sušilo za snimak.
 4. Zgrabite tri preokreta u vrijeme i napraviti pletenice iz svake sekcije. Uzmi svoje ukosnicu i zakačite pletenice dole prema dnu vrata. Ponovite za drugu sekciju.
 5. load...
 6. Tip 2 (valovita): Vaša kosa može biti teže zadržati u Twisted pletenice, pa nanesite dobru količinu penu i lak za kosu za svaki obrt prije zakačiti svoj pletenice zajedno.
 7. Tip 3 (Curly): Vaša kosa je vjerojatno do proljeća iz pletenice, tako se ovaj stil kada vam je kosa mokra, vodeći računa da kaput svoj pletenice u proizvod.
 8. Tip 4 (Kinky): Koristite dobru hidratantnu kremu kremu prije srerujemo kosu tako da vaša kosa može ostati kovrče besplatno u toku formalna stvar.

Lako Elegant Mane

Anne Hathaway

Ova kovrčava podignuta kosa liči grivu lava, ali to nije surovi na bilo koji način. Sve što vam je potrebno je glava benda (ukrasiti svoju sa dragulja ili cvijeća, ako želite), Bobby igle, češalj i vaš proizvod za kosu. Ovaj stil će trajati samo 5 minuta da radi, ali to je šik i moderan. Prednji dio vaše kose treba da bude gladak, a leđa puna sjajnih tekstura.

 1. Postavite traku za glavu na glavu i imajte na umu gdje počinje prednji kraj i zadnji dio vaše kose. Skini glavu bend i povucite prednji dio vaše kose preko lica. Oni bi trebali izgledati dugo šiške.
 2. Možete oblikovati kosu kada je mokra, ali ako je suho, jednostavno rewet prednji dio vaše kose. Češlja kroz kako bi bili sigurni da je lijep i gladak.
 3. Premažite ispred kosu gelom, vodeći računa da češlja kroz tako da je glatka.
 4. Slick prednjem dijelu leđa, tako da na čelo je izložena, a koriste za glavu da biste ga učvrstili nazad.
 5. Tip 2 (valovita): Sada, kada je prednji dio kose je gladak, sa zadnje bi trebalo da bude talasasta. Poboljšali valovi primjenom proizvoda, scrunching kosu, a zatim sušenja sa brzim eksplozije topline. Ruffle kosu prstima, a ti si set!
 6. Tip 3 (Curly): Nanesite kovrčava kremu u zadnji dio svog kose (dio iza traka za kosu) i difuzne na laganoj vatri. Pobrinite se da okretati kosu s difuzorom stvoriti odličan zvuka.
 7. Tip 4 (Kinky): Pokušajte koristiti Bobby igle, kao i traka za kosu kako bi osigurali svoje kovrče. Koristite češalj i lagano povuci uvojci dobiti strašan puf u leđa. Ovo će stvoriti odličnu kombinaciju tekstura.

Žele više?

Catch više brz i jednostavan frizure za korištenje s trake za glavu i počnu dodatnu opremu u dobre svrhe!

load...