Blorange, najveći trend boje kose u 2019. godini (do sada) | BA.inspinre.com
Šminka

Blorange, najveći trend boje kose u 2019. godini (do sada)

Blorange, najveći trend boje kose u 2019. godini (do sada)

Malo manje girly ipak, "blorange" može značiti dvije različite stvari kosu profesionalaca i klijenata boja. Boja je ono što dobijete kada kombiniraju klasični 'plavuša' s više zabave 'narančasti'. Ova topla nijansa se ne propušta. Drugo, prema Teen Vogue ", to se odnosi i na crvene narandže, 'a agruma koji kombinira nijanse narančaste, rubin, i grimiznim." Bez obzira na to kako želite da se odnosi na to, ovo toplo i sunčano hlad brzo stiče veću popularnost, posebno preko bare u Velikoj Britaniji.

Prvo smo vidjeli "blorange" bijes početi kada Georgia Jagger, kći Micka, krajem prošle godine prikazan u boji. Međutim, to je također raspravljalo da boja možda inspirisan breskve emoji ili zalaske sunca.

Sa preko 2.000 rezultata u potrazi #blorange na Instagram sada, mogućnosti uz jedinstvenu boju su beskrajne.

Postoji toliko mnogo načina na koje možete ljuljati "blorange" trend iz boji glave, da se ističe da ombre čak primjenom samo ga u "peek-a-boo" ispod sloja. Ako želite "blorange" bez održavanja, nosi ga sa tamnijim korijenima i izgleda sjajno. Osim različitih načina da ga nose, tu je i mogućnost intenziteta boje; to može biti lagan i namjerno nestao u potrazi za mekši izgled, ili možete odabrati da ide živoj rutu. Nebo je granica kada je u pitanju "blorange" varijacije.

load...

Ova topla zategnut nijansa je prilično univerzalna i gleda laskave na svim tonovima kože.

Oni sa lakšim kose lako može postići boju bez izbjeljivač. Tamnije boje za kosu će imati prvi koji će bleach, tako da prvi adut trenutna šteta situaciju kosu i nastaviti s oprezom. Onda, ako se odlučite ići dalje na "blorange" Quest, to je apsolutna ključno za duboko stanje redovno, te da izuzetno dobru brigu vaše kose kako bi štetu na minimum.

Osim štete, jedna zabrinutost "blorange" kosa može biti da, ako nije pravilno zbrinuta, to bi moglo završiti postaje veoma Brassy - na kraju krajeva, boja ima narančasti u njemu. Ali, ne brinite, dobro boja štiti šampon bez sulfata će vam pomoći s ovim.

Dok je "blorange" je već prilično popularan, kao i vremenska prognoza počinje da se toplije i ljeto pristupe, to je samo će dobiti veći kao mjeseci ići na i temperature rastu.

Da li ljuljati "blorange" trend boja kose?

Javite nam se na Facebook.

Za više od Diane Marije, pratite svoj lični blog, Diane Mary Beauty. Pratite je na Instagram i Twitter @ dianemary126. 

load...