Blatne maske za kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Blatne maske za kosu

Blatne maske za kosu

Da, pregib prijatelj, tako je! foto: iStock | Laflor

Mnogi naturalistas Pitam se da li ti isti koristi mogu se vidjeti kada se koristi blato masku na svoje niti. Pa, hajde da otkrijemo da li je ovo dobra ideja za život vaše kovrče!

Trebam staviti blato masku u mojoj kosi?

Odgovor na pitanje stvarno ovisi o tome što znači blatom maske. Prva stvar koju treba napraviti jasno je da ne treba koristiti masku za lice proizvod na tvoju kosu, osim ako je navedeno kao i za kožu i kosu. To može dovesti do vas suhoće svakako ne želimo da za kovrče. Druga stvar je da pogledate na sastojke. Mnogi "blata" su gomila ne-prirodnih sastojaka sa samo mali postotak tih sastojaka kao stvarni zdrav "blata", a ostatak je sintetički punila. Da biste dobili najviše iz dlaku blata maske, trebate provjeriti sastojke!

load...

Tipično, prvi sastojak naveden je glavni sastojak. Ako je prvi sastojak je naveden kao ništa drugo nego vrsta blata tvrdi, pronaći drugačiji proizvod. Naravno, također možete lako iskopa blato masku za kosu kod kuće, što je odličan način kako bi bili sigurni da dobijete sastojke koje tražite. Ako je vaša kosa je već na suhu stranu, možda želite preskočiti ovu vrstu maske za kosu. Ako se radi o nagomilavanje i žele kompresorom za čišćenje, a blato maska ​​je odličan način da ide.

Koje vrste blata su najbolji?

Želiš da budu oprezni svega što kaže blato maska ​​bez neke druge vrste indikacija kakav blata je. Dva najčešća i korisne su bentonit glina i blato iz Mrtvog mora. Ako ste u odabiru proizvoda kupovni, potražite ove dvije kao označitelj odličan blata masku za brave. Ove dvije vrste "blata" Poznato je da su detoksikacije svojstva što ih čini super za izvlačenje vlasište nečistoća, prljavštine, ostataka, i naslage. Bentonit gline zapravo radi kao magnet da bi privukli ovih neželjenih elemenata iz vaše kože glave, tako da dobijete svjež, čist osjećaj sa svake upotrebe. Blato iz Mrtvog mora je bogat mineralima i soli da bi vaša kosa poticaj za teško naći hranjive tvari. Treba napomenuti da, iako ovi blata su odlični za detoksikacije, nisu super hidratantna po prirodi tako da ćete morati miješati u nekoliko elemenata dodati neke hidratacije ili pratiti sa svojim uobičajenim duboko uređaj ili ostaviti u tretmanu.

DIY Bentonit maska ​​od gline

Prilikom donošenja DIY pristup ovom pitanju, ovdje je tutorial na bentonit gline koji će vas provesti. Sa korak po korak upute i sastojke za korištenje, to je savršen pratilac za početak vaše opuštanje kod kuće spa dan!

Mrtvo more Mask

Ovaj je malo teže napraviti na svoju ruku, a tu su i tona proizvoda sa ovim korisnim blato kao glavni sastojak. Evo nekoliko na check out:

Mrtvo more Olive maska

Pure Originals prirodnih organskih sredstvo za čišćenje

Neutriherbs čišćenje Blackhead Anti-Aging Detox

Koristite li blato maske za kosu? Recite nam u komentarima!

load...