Atlantski južni curl salon obilježava godišnjicu s obzirom na žrtve uragana | BA.inspinre.com
Šminka

Atlantski južni curl salon obilježava godišnjicu s obzirom na žrtve uragana

Atlantski južni curl salon obilježava godišnjicu s obzirom na žrtve uragana

Biti dugogodišnji klijent i prijatelj vlasnika Južna Curl i nedavne 2017 Modern Salon 100 honoree, Robin Sjoblom, nisam mogao biti više uzbuđeni da čuju o salona 1-godišnjice proslave u subotu i nedjelju, 9. / 16-9 / 17 u MWest Lofts u Atlanti, GA.

Što je još važnije, možda, nego biti sretniji nego ikad za uspjeh Sjoblom i njenog talentovanog posade, bio sam oduševljen čitati na njen poziv da će biti poseban donacija i nagrada nagradna igra sa stečene koristi žrtvama uragana Harvey i Irma.

Tu će biti 10 € crtanje za šansu da osvojite Južna Curl je Custom Curl Cut, a 165 € vrijednosti, uz sav prihod ide za ljude pogođene nedavnim prirodnim katastrofama u Houston, TX, Miami, FL, u Britanski Djevičanski otoci i okolnih područja. (Vidi sve neverovatnih kovrdžave transformacija tima ovdje.) Šansa da se vrti Južna Curl-a "vrtlog Curls" za nagrade i proizvodi će se dogoditi svakih 30 minuta. Po partijama narudžbe, mimoza i pivo će biti u izobilju, kao i!

load...

Robin nije stranac za donošenje njen nevjerovatan kovrdžava vještine za dobar razlog - u oktobru prošle godine je bio domaćin Rock Vaš Blagoslovi prikupljanje sredstava podrške moja malenkost u mom nastojanju da plati za skupim mjesečno medicinske tretmane za suzbijanje moje hronične bolesti, Takayasu je Vaskulitis.

"Otvaranje Južna Curl je ostvarenje sna", kaže Sjoblom. "Osjećam se tako blagoslovljen da hodaju u salon svako jutro i znam da imam tim divnih žena koje su na istom autobusu sam na. Južna Curl je prostor u kojem žene i muškarci od uvijanja može doći i osjećati ugodno i ostavili sigurni u ko su oni. "

Ako ste u području Atlanti, molimo vas da posjetite i podrže naše dobre prijatelje na južnoj Curl za 1-godišnjice svečanosti. Ćete slaviti u dobrotvorne svrhe!

Donijeti bilo neotvorene i neiskorištene proizvode koji će biti doniran Hurricane Harvey žrtve u Teksasu. Salonu adresa je:

1339 Marietta Blvd. NW

Suite A

Atlanta, GA 30318

Kao što su Južna Curl na Facebooku i pratite ih na Instagram.

load...