Aprilske kritike: Metamorfozna kupka bomba | BA.inspinre.com
Šminka

Aprilske kritike: Metamorfozna kupka bomba

Aprilske kritike: Metamorfozna kupka bomba

Kada sam prvi put posjetio, to je bio bruto panici dana kada sam skinuo posao, a ja sam ludim više nemaju već napravio put, jer sam bio uvjeren špicu je zapravo da će me ili nešto pojesti. Ali ekipa tu mi je pomogla da pokupi stvari za kosu, lice i kožu, listasti mene, pohvalio me i općenito samo učinio da se osećam kao princeza za malo, što je super.

I kada je posebno prodavnicu sam pratio (usput volim da njihove pojedinačne kuće imaju svoje stranice) debitirao je "začinjeno" Metamorfoza kupka bombe prije mjesec dana znala sam da moram da uzmem mi vremena da probam. Mislio sam, zašto ne stavim platformu ovdje i novootkrivene pineappling vještine u dobre svrhe?

Takođe volim kada prodavnicama razgovara sa mnom, haha. Evo što sam mislio.

Lush slavno nema ambalažu na nelikvidne proizvoda, a iako sam sam priznao kartica-nošenje pakiranje groupie, moram da im i dalje daju točaka na pomoći Zemlji van.

load...

IStock / Utopia_88

To je Majka Zemlja, a ne Maid Zemlji.

Dakle, iako ne mogu poteći previše na ono što dolazi u, nisam naći puno ljubavi u svom dizajnu!

Uvijek sam uživao u različitim oblicima svih Lush kupka bombe-iako oni trebalo da se raspusti, to je samo nešto zabavno o jedinstvenom oblicima! meni ovo jedan u pravu od kada sam prvi put vidio post o tome-i nakon što je vidio moju smislu estetike, da li me kriviti? To je sivo pepela sa saća vrhovima. Izgleda kao nešto Supervillain će baciti na Flash. Ono što ne vole o tome?

To je sve osim bijele mačke i pokretan stolicu.

Izgleda Part Deux:

Tako da je prava zabava od ovih stvari je pad post vodu! Bubbles! Boja! Glitter! Sve što sam mogao find.in druge bombe.

Metamorfoza živi do svoje ime po tome što pretvara iz sive pepela na naranče i roze-pomalo kao zalazak sunca u rikverc. Voda smiri do lososa rđe vrsta boja kada se mjehurići zaustaviti, i dok sam 100% priznati moje smeđe protiv klizanja može imati puno veze sa tim, to kiiiiiiiiiind gotovih kade izgledaju neprikladan za kupanje u. Ili miris. Ili su u blizini.

Kao na stranu, Flint Michigan ne očekuje da će imati univerzalno pitke vode za naredne tri godine.

Nakon što je pokušao svoje poznate Intergalactic bombe prije nekog vremena i diveći se kako plave i svjetlucave sve je bilo (i još uvijek je, 3 kadu pranja kasnije, neki sjaj još uvijek zaglavljen u zastor), bio sam više nego malo iznevjeriti na boja / shimmer isplata za ovaj tip. Ne pokušavam da se ofarbam ovdje, da budemo fer, ali ehhhhhhhhhhhhh riba rđe nije baš moj džem. Možda uz svijeće ipak!

Miris:

Ja ne mogu dobiti dovoljno začinskih, zemljanih mirisa. Ako valjanje okolo u šumi zapravo mirisao poput ove, a ne jelena trupa, ja bih biti ležeran tip, kuguare ili ne kuguare.

IStock / CREATISTA

U redu, a ne ove kuguare.

Ovaj tip je imao veliku miris u torbu i kada, ali ne mogu uzdrmati osjećaj da bi mogao biti malo jači. Dok je to uradio držati mojoj koži lijepo, zar ne quiiiiiiiite dobiti aromaterapija sam žudnja. Međutim, ako ikada dobiti dovoljno zajedno da operem preokreta prije nego ih instalirate, mogao sam da vidim kako uzimanje zamoči u ovo malo više woodsyness. Biber note crne su moje džem.

load...

Da li bih ga ponovo?

Hmm. Čini kontra intuitivno da kupi dva kupka bombe i baci ih u, osim ako sam sebi dati nekoliko dana nije potrebna da izgleda pristojno. Samo u slučaju da se okrenem roze, znaš. Ali osim gleda na to kao potencijalni pre-zaštitne stil proširenje ispiranje, nisam previše lud za ovim tipom. A čak i tada, nisam potpuno siguran šta blagi topline osećam od paprike ulje će učiniti da moje vlasište. Na kraju krajeva šta imam na vanjskoj nije baš žive do ono što imam unutra. Kao pinjata ispunjen Starlight Mints.

IStock / modds

Lažljivcem.

Imam mnogo drugih ljubavi iz Lush, i mnogo drugih ponuda isprobati sljedeći put osećam potrebu da se maziti sebe. Ali na kraju, Metamorphosis može transformisati sa nekim drugim.

Za više recenzija proizvoda i drugih kovrdžave informacije, prijavite se na naš NaturallyCurly bilten danas!

load...