Američki curl pokazuje curlies i naturals | BA.inspinre.com
Šminka

Američki curl pokazuje curlies i naturals

Američki curl pokazuje curlies i naturals

To je bila noć prije ispita, kada su sve kroz kuću / Nije cimera je miješanje ili tekst poslao da vidim šta taj klub u životu radi.

Vaš note su svi pisani i izađete na svjež zrak, / da otkrijete da je to već 'sutra. Kako će vas briga za svoj drugi dan kosa?

Kako će to #AmericanCurl da joj kosu u obliku prije finala?

Ne boj se, kovrdžava!

To je vrijeme da se Palmers kokosovo ulje i vitamin E formula vam dati A + kovrčave tretman prije tarifni kroz vrata i u učionici. Jer vaše kovrče su naš prioritet, došli smo se našim sponzorima da nauči kako zauzet kovrdžav kao možete najbolje hraniti drugog dana kovrče.

Palmers ima stajling alate ćete je potrebno za test-dan ljupkost!

load...

Čak i kada ste kratki na vrijeme stila, potrebno je samo nekoliko sekundi da biste dobili izgled želite postići sa Palmer kokosovo ulje jak koren sprej i kokosovo ulje Palmer Jačanje ispire sa kose, a oba se uklapaju u vaš curly- na-budžet strategije. Oba stavke u Palmers kokosovo ulje formula linija može se naći na u trgovini i virtualne police Walmart.

Kako doći do osvježena kovrče u roku od nekoliko sekundi

Prva stvar koju ćete želite da uradite noć prije ispite, pored poštovanje svoj marljiv studiranje rutina, je ananas one lokne tako da koncentrirati samo na tvoje knjige, a ne kosu. To je ono što drugi dan je za!

Sada kada ste proučavali cijelu noć, ti si osjećaj kao kolegijalni rock zvijezda i koji ti mogu kriviti? Ideš Ace ispite sa letećim bojama.

Naravno, to je samo jedan upozorenje: Ne bi se usudio pojavio u učionicu sa svojim kovrče tražim stan, dosadan, i unmoisturized.

Ne, ti si se o tome život.

Dakle, kako ti osvježena i nahranjena lokne?

Početi s primjenom Palmer kokosovo ulje Strong Roots sprej na korijene vaše kovrče. Raspršivanjem ovo na svojim korijenima, dajući vam vaše lokne priliku da apsorbira masne kiseline-bogate kokosovim uljem dok hidrataciju vaše vlasište sa ultra-hidrataciju vitamina E.

Pobrinite se da ste čvrsto stisnite sprej u svojim korijenima s prstima, scrunching lokne za optimalnu pokrivenost.

Zatim ćete primijeniti kokosovo ulje Palmer Jačanje ispire sa kose na lokne.

Kada se uvode vaše lokne sa Vitamin E u ovom ostaviti-u, oni neće biti utvrđen samo da izdrže ekološke štete; oni će biti premazane za optimalan rast kose.

Šta kovrčava ne želi da ?!

Imajte na umu da ne morate da se zasititi vaš drugi dan uvojci sa ovim odsustva-u; smo samo fokusirani na njih osvježavajuće, tako da možete uzeti ispite u stilu!

Svežija? Sjajno!

Sada je na vratima ga!

load...

Imaš ovu, #AmericanCurl!

Jeste li Amerikanac Curl?

Američki Curl je priča svake žene. Od izlaska do zalaska sunca, od ponedjeljka do nedjelje, američki Curl stavlja svoje najbolje stopala naprijed u svemu što ona radi. Bilo da je u salu za sastanke ili u rasadniku sobi, znamo da je sa svojim zauzet raspored i život, to može biti zastrašujuće da se zaustavi sve što radite da se brine za kovrče. U narednim Style Seconds, doveo do vas NaturallyCurly i Walmart i Creme prirode, vidjet ćete koliko brzo vaše kovrče se može osvežiti za učionice slayage! Pogledajte sada!

Unesite #AmericanCurl: Palmers kokosovo ulje i vitamin E Giveaway sada!

Kada

Nov 28, 2016 - 2 decembar 2016

Nagrada

5 sretnih dobitnika će dobiti:

Original text


 • Kokosovo ulje Strong Roots Palmer Spray
 • Palmer kokosovo ulje Jačanje ispire sa kose

  Palmer kokosovo ulje obnavljajući regenerator

  Palmer kokosovo ulje za kosu Milk Smoothie

  Palmer kokosovo ulje Curl Styler krema Pudding

  Palmer kokosovo ulje za kosu za poliranje serum

  Kako pobijediti

  Znamo koliko volite kokosovo ulje i vitamin E. Zato smo u partnerstvu sa Palmers da ti dam svoju liniju kokosovo ulje za besplatno kada nam kažete: Jesi li ti #AmericanCurl? Recite nam u komentarima ispod da osvoji cijelu liniju.

  Postavite vaše odgovore u komentarima ispod teksta, na našoj Facebook stranici, ili Instagram za ulazak u ovo takmičenje.

  Samo se na glavi, Međunarodni kovrdžav: Ova nagradna igra je otvorena samo američki rezidenti, po našem HSTC = 61383731.890adf2afbb865df0e7e74443bcdf7e4.1475344761588.1478556761999.1478565248642.81__hsfp = 2245973711 "> Opći uvjeti.

  Kao i uvek, ostani kovrčava!

  load...