All-in-one curl creme za kovrčavu i prirodnu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

All-in-one curl creme za kovrčavu i prirodnu kosu

All-in-one curl creme za kovrčavu i prirodnu kosu

Mislim natrag na tjedan: Vaš porodični život je sretniji nego ikada. Ste drobljenje ga na rad na dan. Tvoja ljubav interes je zainteresovan za tebe. Sve je glatko, osim jednog konstanta stalno prigovara za žalbe koji je odlučan da napravi nepoželjan cameo u svoju sliku-savršen život: kovrča!

Da, kosa je puna vazduh kovrče loptu većinu dana, uprkos tome što je sve ostalo u vašem životu pod kontrolom. Zato bi bilo da pokušate Controlled Chaos Curl Crème ako već niste. Ovaj pregib crème je bio predstavljen na ABC "Shark Tank" i to s dobrim razlogom. To TAMPS dole neukrotive kovrče, određuje vaša pregib obrazac, i dodaje luksuzni sjaj i UV zaštitu vaše kovrče.

Vladao u moćna izmišljotina shea maslac, jojoba ulje sjemenki, lavande, suncokreta ulje i još mnogo toga, nije ni čudo kovrče ostanu u njihovo mjesto. Da biste dobili optimiziran rezultate, masaža najmanje kašičice veličine iznos u krajevima svoj očišćeno, super mokre kose. Samo pazi da se ne više odnose na vaš skalp. Zatim odvojiti vaše kovrče na sekcije i okrenite ih na želju vašeg srca.

load...

Ključ za korištenjem Controlled Chaos Curl Crème je u stilu! I, to je tako jednostavno: samo zrak osuši kovrče (kao što se vidi u videu ispod). Nemam zraka vrijeme sušenja? Nema problema! Naši prijatelji na kontrolisani haos da nas obavijestite kovrdžav da, "Blow osušite kovrče pomoću difuzor za uklanjanje oko 80% vlage i uvijek završi sa hladnog vazduha." Ono što je najvažnije, ne dirajte ili rukujete kovrče dok ne budu potpuno suva.

Ti ćeš voljeti rezultata i sunčati u novootkrivenu osjećaj kontrole!

Da zrak sušenja kosu iskustvo kovrče bez sa kontrolisanog haosa Curl Crème, a elektrana vlage koja prkosi vlage i hrskavi lokne!

Kada

14. Jul 2016 - 21. Jul 2016

Nagrada

5 sretnih dobitnika će dobiti:

Controlled Chaos Curl Crème

Kako pobijediti

Posjetite NaturallyCurly Facebook ili Instagram stranicu za ulazak u ovo takmičenje. Recite nam zašto je vaš kovrče potreban ovaj božanski krema!

Komentari na ovaj članak ne ispunjavaju uslove za ulazak u ovom trenutku.

Ova nagradna igra je otvorena samo stanovnike SAD-a, u skladu sa našim uslovima.

* Molimo vas da proverite da li ste nam se dopao na Facebooku i Instagram, tako da kada vam možemo obavijestiti ako ste osvojili.

Da li ovako Controlled Chaos -sponsored pisati? Zatim se prijavite za primanje još kovrčava nagradne igre proizvod ispod!

load...