Alati za styling kose za kvalitetu salona | BA.inspinre.com
Šminka

Alati za styling kose za kvalitetu salona

Alati za styling kose za kvalitetu salona

Svaki put krenete u salon za rez i stil, vi najvjerojatnije gledati što je bliže možete u nadi da će umnožavanje poteze i tehnike koje se koriste za postizanje isti izgled imate kada izađete iz salona. Nažalost, kada dođete kući i da je vrijeme da oblikujete frizuru sebe, na kraju te zaključivši da ste žalosno nedostaje vještina.

Osim ako ste snimili kozmetologije kurseva, nećete imati obuku da je vaš stilista primili. Međutim, nije sve izgubljeno! To ne znači da ne možete postići iste rezultate kao kod kuće.

Obrati pažnju

Sljedeći put kada ste u kozmetičkom salonu, primijetiti stil alate za kosu da je vaš stilista koristi. Oni se sastoje od iste ste najvjerojatnije imate kod kuće, ali treba vremena da pogledamo malo bliže.

Je curling glačala ili četke, ispravljanje pegle, i druge oblikovanje kose alata može biti odstupaju od onih koje se koriste u ovom trenutku, ili mogu koristiti alate da niste koristili. Alati mogu napraviti veliku razliku u ishodu stilu, tako da ako vidite da je vaš stilista koristi različite vrste iste alate koje koristite kod kuće, govoriti i pitati zašto.

load...

Koristiti pravo Alati

Alate koji su potrebni ovisit će o nekoliko faktora. Oni uključuju, ali nisu ograničeni na:

Određenim frizura

Dužine kose

Tekstura vaše kose (normalna, suha, masna, ravno, kovrčava, itd)

Većina frizure, osim za najkraći ili curliest oni će obično zahtijevati fen. Ovi u rasponu od malih (600-900 vata) do većih (1200 W ili više.) Veličina trebat će vam ovisi o tome koliko dugo i gusta kosa ti je.

Mnogi fenovima imaju različite priloge mlaznice. Oni mogu uključivati ​​mlaznice koji usmjeravaju protok zraka na određenom području ili kosu difuzora koji omogućavaju zrak do veće površine vaše kose (to se često koriste kovrdžave stilove).

Više Savjeti

Vaš stilista najvjerojatnije koristi figara ili curling četke, ispravljanje pegle, ili drugim toplinskim oblikovanjem alata. Istina je da je učenje kako koristiti ove pravilno može biti malo nezgodno u početku, ali ako odaberete veličine aparata u pravu, to će biti lakše. Manji cijevi figara dati čvršće kovrče ili valove. Veće cijevi one daju gubitnik kovrče ili valove.

Ispravljanje pegle imaju tablice, a ne barela. Manji ploče pustiti da rade sa manjim sekcijama, a čine ga lakše ispraviti u skladu sa članom vaše kose. Veće ploče pustiti da radite sa većim sekcijama-a plus kada ste u žurbi.

Stilisti imaju pristup oblikovanje kose alata koji su posebno dizajnirani za profesionalnu upotrebu salon. Pitajte svog stilista je on ili ona zna gde možete kupiti proizvod. Stilisti može dati odlične savjete za gdje da dobiju neke stavke, a ako ne, mogu barem trenutku u pravom smjeru vrlo sličnih proizvoda-one koji su vjerojatno koriste kod kuće sami.

Vi svibanj također biti u mogućnosti da naručite ove proizvode online. Očekivati ​​da će platiti malo više nego što bi za stil aparata koji možete kupiti u maloprodajnim objektima, ako se odlučite za profesionalnu upotrebu salon aparata.

Na kraju krajeva, savladavanje styling alata za oblikovanje kose može da ti da svježe-od-the-salon izgledati na dnevnoj bazi. Sve što je potrebno je malo ispitivanje, malo kupovine i malo prakse i vi ste na putu za veliki dan za kosu, svaki dan.

load...
load...