Abs 2018: Rešetka za vlažnu rastvor kose | BA.inspinre.com
Šminka

Abs 2018: Rešetka za vlažnu rastvor kose

Abs 2018: Rešetka za vlažnu rastvor kose

Naš svijet je ispunjen sa svim vrstama fobija od Arachnophobia (strah od pauka) na klicofobijom (strah od klica). Ali, jeste li znali da kovrdžava kosa pati od jedinstvene vrste fobija zove hidrofobije? Nisam ni ali u Americi Beauty Show, kovrčavu kosu Solutions Jonathan Baklja mi je dao jedan od najvažnijih pronicljiv lekcije o ponašanju kovrčave kose koji sam ikad imao okružuje ovaj koncept hidrofobije.

"Hydro" = voda i "fobiju" = strah od. Stavi to zajedno i imate "strah od vode". CHS 'Torch tvrdi da kovrčava kosa je prirodno hidrofobne ili repelent vode, dok u isto vrijeme trebati više vlage nego druge vrste pregib da napreduju. Ključ za održavanje zdrave i lepe glave kovrče je prevazilaženje unutrašnjih hidrofobije kovrčave kose. Kosa dalje duž osovine je normalno više porozan, tako da je većina vaših "stisnuti" treba raditi na korijen gdje novija kosa ima jači lipidne barijere za vlagu da se probije. Torch koristi jedinstvenu metodu koja zapošljava jednostavan najlon korijen četkice efikasno stisnuti vode u osovinu kosu kroz kutikule sloj. Ja sam bio u mogućnosti da se korak po korak kako da se iz njegove demonstracije na teksturu paviljon Mainstage na ovogodišnjem ABS.

load...

Kako Squeeze vode u

Evo jednostavan tehnika kovrčavu kosu Rješenje za dobijanje zasićene vlage od korijena do vrha za uvijanje unapređenje i istezanje.

Root Brush kovrčavu kosu Rješenje je radi kroz kovrče modela.

  1. Očistiti i Stanje - provjerite je li vaš kovrče su čisti i klimatiziran. Držite kosu mokra. Na kraju krajeva, mi pokušavamo da vode unutar vlasi!
  2. Otpetljati dvaput - Prep kosu sa svjetlom ostaviti i koristiti širok zub češalj izaći bilo velikih zapetljavanje. Prebaciti na manji češalj za dalje razbijanje bilo vreba režanje. Stvarno fokusirati na otpetljava. To će učiniti sigurni da minimizirati bilo kakvu štetu u sljedeći korak.
  3. Proizvod Time! - Za ovu tehniku, koristite proizvod stajling usmjeren istezanja i definicija poput kovrčave kose Solutions Extenzz slobodno širom kosu.
  4. Doći do korijena to - Korištenje kovrčavu kosu Solutions Root četka, četka kroz male sekcije kose. Raditi svoj put od vrha do korijena i pobrinite se da žurite radi sprečavanja loma. To je ovaj poseban kist i tehnikom da su oba "steže" vodu u svoj niti za vrhunsku vlage i izdužuje vaše pregib obrazac za vrhunski definicije.
  5. Cedilu - Neka vaša kosa osuši kao i obično.

Voila! Sjajna, zdrava i što je najvažnije hidratizirana kovrče. Strah od vode, nestati!

Final misli

Za više informacija ili da proverim demonstracija video iz kovrčave kose Solutions Root četka, posjetite njihove web stranice. Stay tuned za više naših pregib nalaza iz ove godine ABS! Pogledajte naš popis od najpopularnijih trendova iz emisije ovdje!

load...