9 uređaja za čišćenje koje vas čiste i hidriraju | BA.inspinre.com
Šminka

9 uređaja za čišćenje koje vas čiste i hidriraju

9 uređaja za čišćenje koje vas čiste i hidriraju

Mnogi coily kose žene su primijetili da je nakon šamponiranja svoju kosu su napustili sa suhim, zamršena, neposlušnu Tresses i uvojci koji moraju biti privučen vrati u život. Ako si toliko kovrčava raspravu između prljavo ili hidratizirana kosa tada postoji rješenje - čišćenje uređaja.

A čišćenje uređaj je upravo ono što samo ime govori, je uređaj koji ima sposobnost da se očisti vlasište i kosu. Ali ono što im je miljenik mnogih coily kose Naturals je činjenica da oni mogu učinkovito očistiti kosu bez skidanja ga kao tradicionalne šampona. Ali ne i sve čišćenja uređaja su stvorili jednako, a neke čišćenje i vlaže efikasnije od drugih. Tako saznati šta uređaji su bulaznio o pročitajte na za naših favorita.

Kao što sam ja Coconut CoWash čišćenje regenerator, 8 €

load...

Mnoge dame su pohrlili na forumima na rave o tome uređaj i njegovu sposobnost da temeljito očistiti. Zbog jedinstveni spoj mandarine, kokosa i ricinusovo ulje, kao i Saw Palmetto i phytosetrols kreme podiže prljavštine iz vlasišta, dok ostavljajući iza prirodnih ulja kosu treba da ostane hidratizirana i spriječiti kovrdžanje. Ovaj proizvod je odličan za Tip 4 kovrdžav.

CurlySuzy Q & A: Pričaj mi o Co-pranje 

L`Oreal Paris EverCurl Hydracharge čišćenje regenerator, 6 €

Još jedan jeftin drogerija uređaj da pokuša je L`Oreal Parizu EverCurl Hydracharge čišćenje uređaj. Ovaj uređaj može pohvaliti listu sastojaka koja sadrži narančine kore, grožđa i kokosovo ulje tako kovrče ostaju hidrirana dugo nakon čišćenja. A ti sve ovo za manje od 10 €. Ovo je da pokušamo za bilo kovrčave koji želi da skoči na čišćenju uređaj voz. Tip 2 i 3 kovrdžav i žene sa tanku kosu će da je to ostavlja vam osjećaj čist bez upotrebe sulfata.

Kao što sam ja za čišćenje Pudding, 10 €

Kao i kokos cowash čišćenja puding iz ove linije je efikasan još blag sredstvo za čišćenje. Također sastojci poput ekstrakta mandarina i Serenoa serrulata voće ekstrakt pomoći stimulirati vlasište promovirati rast i spriječiti prorjeđivanje. Ovaj proizvod je odličan za Tip 4 kovrdžav.

Curl Junkie dnevnu dozu čišćenje regenerator, 19 €

Kao sredstvo za čišćenje to radi čuda na kosu i tako blag da se može koristiti svakodnevno. Ovaj proizvod je savršen za kovrdžav koji trening često i znoje puno u vlasištu ili kovrdžav koji oblikujete često i ne žele da shampoo previše često, ali je potrebno da riješi znoja i proizvoda izgraditi. Čini dnevnu dozu da rade najbolje za kovrdžav koji su tip 3C-4A.

Šampon Besplatno uz čišćenje uređaji 

Darcy je Botanicals dnevna čišćenje regenerator krema, 12 €

Sa sastojcima poput riža mekinje ulje, ulje sjemenki grožđa i shea maslac ovog čišćenja uređaj pomoći će vratiti vlagu na kosu nakon procesa čišćenja. Kao dodatni bonus kompanije izostavio bilo oštre i dodatnog sredstva za čišćenje, tako da se uređaj može ostati u kosi. Kovrdžav koji napuštaju svoje uređaja u kao odsustvo ins će imati koristi od ovog proizvoda koji može učiniti dvostruko dužnost. Ovaj uređaj je vrlo gusta i koncentrirana tako da je odlično za tip 4 kovrdžav kao malo ide dug put.

load...

Razjašnjavanje Šamponi & Co-pranje-uređaji

L'Oreal EverCreme čišćenje regenerator, 6 €

Za kovrdžav u potrazi za dobrim čišćenje uređaj koji je jeftin i lako dostupan u većini drogerijama onda je ovaj uređaj je to. To je sulfata i parabena i sadrži hidratantne sastojke poput camelina, kajsije i grožđa ulje koje će ostaviti svoju kosu čistom još mekana. Ovaj proizvod je dovoljno lagan za tip 2 i tip 3a / b kovrdžav koristiti bez ostavio osjećaj masna, i odličan je za bilo koji kovrdžave na proračun.

Jessicurl dlake krema za čišćenje, 16 €

To je lako vidjeti zašto je ovaj proizvod Naravno tvrdio nagrada Curly je Izbor urednika kao mišljenja govore sami za sebe. Kao sredstvo za čišćenje ovog uređaja radi svoj posao, ali ono što ga čini jedinstvenim je da je takođe poseduje sredstvo klizav udarac. Sa Behentrimonium Methosulfate kao jedan od sastojaka je lako vidjeti zašto je to tako klizav, tako da možete očistiti i otpetljati u jednom koraku. Ovaj proizvod je savršen za tip 3 kovrdžav.

Pomiješan Beauty Soy šampon, 18 €

Ako ste u potrazi za sredstvo za čišćenje koji ima mnoge prednosti onda ne gledati dalje od ove kremaste sredstvo za čišćenje. Ne samo da očiste i vlaže, ali jača kosu sa sastojcima poput hidrolizovani kukuruza, pšenice i soje protein koji može prodrijeti vratila kosa popraviti štetu iznutra. Nakon korištenja ovog proizvoda treba primijetiti kosu koja je kovrča slobodan, izraženiji i jači. Kritike kovrdžav koji su tip 3C do 4A zasnovan obožavaju ovaj proizvod.

VIŠE: 9 Valovita čišćenje uređaji Under 20 € 

Curly Q Curlie Cutie krema za čišćenje, 12 €

Ova krema je savršen za redovno čišćenje kao ulje sjemena mrkve, divljeg kestena, list kadulje i arnike Montana cvijet ekstrakt osigurava da hidrata ovaj proizvod kao što je čisti. Ovaj proizvod sadrži svile amino kiseline koja je protein koji ima sposobnost da prodre vratila kosu i popravak i štite ga. I za svesno kovrčave možete odmoriti lako znajući da je ovaj proizvod organski, parabena, silikona, sulfat, i nisu testirani na životinjama. Kovrdžav koji su u tip 4 opsegu treba dati ovo uređaj probati.

load...