9 savjeta za sprečavanje krajeva splita | BA.inspinre.com
Šminka

9 savjeta za sprečavanje krajeva splita

9 savjeta za sprečavanje krajeva splita

Da li ste bili prirodno da dok još se osjećate kao da vaša kosa se jednostavno ne raste? Ja sigurno osećao ovako za prvih pet godina nosi moju prirodnu kosu - Ja sam sada prirodnim sedam godina, a ja sam počeo da obrate više pažnje na navike koje su sprečavanje mi kosa zadržava dužine. Prvi korak sam uzeo je bio da se zaustavi umiranje kosu. Boje za kosu, da bi nam kosa još krhka, krhki i skloni suhoće. U roku od nekoliko mjeseci nakon umire aplikacije možete početi primjetiti lomljenja ako koristite tretmane boja. Boju kose koje vidite na videu ispod je bio moj zadnji boje za kosu i sam odrastao to. Korak sam uzeo da zadrži dužina je podrezivanje split završava na redovnoj osnovi. 

Ja bih da naglasim da oštećene krajevi ne može biti trajno preokrenuti, bez obzira na to koliko ste pokušali da izgladi kraja i bez obzira na to koliko je proizvod koji koristite. Proizvodi pomoći protiv lomljenja - drugim riječima, održavanje zdravih niti koje sprečavaju naše krajeve iz razrjeđivanje ili cijepanje bilo gdje od sredine prema krajevima vratila. Postoje proizvodi koji mogu pomoći vašem split kraja drže zajedno i smanjiti stopu po kojoj se dijeli dalje, koristeći kompleks poznat kao PEC. Ali nijedna od ovih kategorija proizvoda će zapravo popraviti kosu trajno kada se na kraju prelomiti. U videu ispod da pokaže kako split završava rad pomoću komad električne žice i navesti 3 koraka koji vam mogu biti podijeliti kraj slobodan.

load...

Tip 1: Izbegavajte dnevnih aktivnosti koje mogu uzrokovati ispucale vrhove

Tip 2: "Poo na vrhu."

Koristite tehniku ​​"Poo na vrhu, stanje na dnu." Drugim riječima koriste šampon samo na vlasište i dodajte dosta uređaja i koji se ne ispire na krajevima kose.

Tip 3: otpetljati kosu pravilno s dobrim raščešljavanje alata.

Ako želite da koristite alat za otpetljati zatim koristite široku češljeve zub na mokru kosu, ali ako imate strpljenja prst raščešljavanje je vaš najbolji izbor.

Tip 4: Osušite kosu pravilno s T-shirt ili mikrovlakana ručnik ili Turban.

Tradicionalni frotir ručnici će ukloniti prijeko potrebnu vlagu iz kose. Sljedeći put kada tuš koristiti staru majicu da se osuši kosu umjesto ručnika, trebali biste vidjeti manje kovrča i isušivanje odmah.

Savjet 5: Idi da feniranja kosu nakon što ga oprati.

Umjesto da oblikujete frizuru mokro i neka se osuše. Ako apsolutno morati koristiti feniranje, onda smanjite toplinu i eksplozija pri niskim temperaturama.

Savjet 6: Naučite da imaju drugi i treći dan za kosu.

Styling i ponovno frizuru svaki dan je manipulacija koja može dovesti do oštećenja. Što manje dlaka manipulacija manje ćete doživjeti brzu ispucale vrhove.

Savjet 7: Zaštitite kosu od sunca.

Naučite kako da efikasno spriječiti kosu iz uzimajući sunca spaljena.

Savjet 8: Koristite jao kosu bez pribora i alata.

Kloni se oprema koja ima metalni konektor ili nema elastičnost. Ne koristite alate za kosu sa metalnim rubovima ili četke da trzaj i povucite protiv elastičnost kose.

Savjet 9: Prestanite koristiti kemikalije.

Boje za kosu, hemijskih tretmana i proizvoda za kosu s alkoholom i sušenje agenti će pogoršati samo bilo suhoća u kosi. Ako trenutno koristite bilo koji od ovih tretmana ćete naći uočljiva razlika kada prestanete da ih koriste.

Savjet 10: Priuštite kosu 50/50.

Da bi imali zdravu kosu niti je važno dati svoju kosu vlage i proteina tretmane na 50:50. Ono što sam mislio da je alternativni između vlage i proteina tretmana svaki put perete kosu. Perem kosu svaka dva tjedna, tako da svaki mjesec dajem kosu 1 vlage i 1 tretman proteina. 

load...

Savjet 11: Trim svoj kraj sada.

Najbolje vrijeme za početak sprečavanje kosu od ispucale vrhove je odmah nakon što se kosi ukrašene. Dakle, ako niste ukrašene kosu u zadnjih 2 mjeseca onda će to biti korak 1 za vas. Ako pratite ovih 10 Hairlove savjeta za T, a zatim umjesto podrezivanje svakih 8 nedelja, možete ići malo duže, ne prelazi 16 tjedna u isto vrijeme.

Savjet 12: Stop vlaženje kosu svaki dan.

Šta ti radiš za sprečavanje ispucale vrhove?

load...