9 načina da ovo postane dobar dan kose | BA.inspinre.com
Šminka

9 načina da ovo postane dobar dan kose

9 načina da ovo postane dobar dan kose

Prirodna kosa može biti nepredvidljiva u koji nikada ne znate šta ćete dobiti. To može biti dobro i loše. Pored rutinskog terapiju kose, tj, redovne ukrasi, duboko uređaj, a kane tretmani, ovo su dana u dan savjeta kako imati dobar dan za kosu svaki dan.

1. Uvijek početi na razvezane kosu

Svježe oprani i temeljito razvezane kosa uvijek će vam dati najbolje rezultate. Uvijanje ili srerujemo kose koja je već mat i zamršen će proizvesti samo još čvorova i zapetljavanje.

2. Više informacija o proizvodima, više problema!

Ovo je jedan put kad je manje više. Prekomjerne količine proizvoda će samo dovesti do težine niz uvojcima i na kraju proizvod izgraditi. Uvijek možete primijeniti dodatni proizvod, ako je potrebno, ali primjenom previše u početku se može ispraviti samo ponovno šamponiranje.

load...

Primjena brzih saveta:

  • Započeti s veličinom porcija četvrt - Prilagodite zasnovana na teksturu i željeni stil
  • Nanesite u rubrikama - dionice su lakše da se bave

3. Postavljanje strategije

Uvijek sam dobiti moje najbolje rezultate kada se računaju moja obrta ili pletenice. Oni ne moraju biti pažljivo rastali ili mjereno kao da polaganje pločicama, međutim, samo ih bacaju u nasumično će rezultirati u manje poliranog izgled. Čak i kada želite seksi, neuredan izgled, plasman čini veliku razliku.

4. Seal tih ciljeva

Preskakanje ovaj korak će dati svoj krajevima izazvati na van i samo bi više posla za kasnije. Zdrava krajevima će dati sveukupni zdrav izgled i kosa će biti lakše upravljati.

* Ulja sjaj ne vlagu, međutim, oni rade dobar posao u zarobivši postojeće vlage u. Ja zapuniti sa shea maslac i kokosovo ulje.

5. Vežite kosu za finu završnu obradu

Osim očigledne štete uzrokovane trenjem između kosu i pamuk jastučnice, saten šal će držati stvari na mjestu. To je ne samo za postizanje glatke rubove, također čuva vaše mane pod kontrolom. Smanjuje trenje izaziva suhoću i smanjuje kovrdžanja kada podignete obrta ili pletenice.

Najveći greh kada je u pitanju stil je da se rasplesti kosu prije piše da je 95-98% suhe.

6. Ananas

Ako niste u mogućnosti ili ne žele ☺ da retwist ili rebraid noću, ananas će učiniti trik. Nežno postavljanjem visoke kosa na vrhu glave, od vas će biti u stanju da čuva curl obrazac i održavati svoj izgled.

* Osigurajte kosu sa satenskim frizuru ili labave benda.

7. Ne preko odvojene

Nakon otpuštanja vašim trikovima ili pletenice (sa ulja na prstima), otkriju područja koja vas najviše želite više volumena. Previše odvajanje će dovesti do prekomjerne frizz.

* Ako ljulja pranje i odlaze, odupre porivu da dotakne kosu nakon stajling.

8. Retwist ili Rebraid

Ako pineappling nije vaša stvar, retwisting ili rebraiding noću je dobar način da se pomladiti i vratiti svoj izgled, kao i pružanje više definicija.

load...

9. Neka obrtima ili pletenice potpuno osuši

Najveći greh kada je u pitanju stil je da se rasplesti kosu prije piše da je 95-98% suhe. Kosa treba vremena za postavljanje i prekida proces će rezultirati loš dan cijeli dan.

Ovaj post je napisao CurlyChics za CurlyNikki.

load...