8 pogrešnih grešaka | BA.inspinre.com
Šminka

8 pogrešnih grešaka

8 pogrešnih grešaka

Ako ćeš da ispravi prirodno kovrčavu kosu, pobrinite se da se to uradi u pravu! šteta topline i gubitak uvijanja obrasca su veliki, loše mane da nosi svoju kosu ravno, tako izbjeći ove uobičajene greške sljedeći put Flat Iron.

8 Zajednički Flatiron greške

1. Izbaciti Heat - All the Way

"Ne treba 450 stupnjeva", kaže frizer Nathaniel Hawkins; "410 radova za svaki tip kose."

2. Forgetting zaštitu

"Nije dovoljno ljudi koriste termičke zaštite", kaže frizer Matt Fugate. Potražite bez čekanje formula, likeSuave Professionals Heat Protection sprej, Tresemmé toplinske Creations Heat Tamer sprej, ili prijedlozima Straight Završi.

load...

3. Gaženjem (i više) Vaš Curls

Dobiti kosu što ravniji prije peglanja istezanjem se svaka sekcija četkom. Zatim gurnite željeza polako i konstantno u jednom prolazu. "Nemoj prestati i otići, ili ćeš dobiti horizontalne linije", kaže frizer Garren. Ovo je također poznat kao metodu stvar.

4. Going Board strejt

Umjesto peglanja kose ravno, paralelno u lice, pokret ruku u C oblika kao što nastavite niz kosu i savijati kraja ispod.

5. Peglanje vlažnu kosu

Ako čujete cvrčanje zvuk ili vidite pare, well.it nije dobro.

6. Razmišljanje veće je bolje

Nezgrapan pegle "da je teško doći do kose, gdje kosa ima tendenciju da bude curliest", kaže frizer Sebastian Scolarici. Umjesto toga, izaberite ravnanje kose sa keramičkim ili turmalin pločama koje su širine centimetar.

7. Ispravljanje odjednom

Ne pokušavajte da ispravi sve vaše kose odjednom, uvijek rad u sekcijama. Podjela kosu na sekcije i clipping ih dalje od lica će vam pomoći da se osigura da ne propustite bilo zaustavljanja, kao i sprečavanje narednih greška.

load...

8. Gubi strpljenje

Jedna od najvećih grešaka možete učiniti gubi strpljenje. Kada izgubite cool, vi ste više vjerojatno da smanji uglovima, što može dovesti do oštećenja topline. Ako se nađete u takvoj situaciji, samo stavi stan željeza dole i hoda. Stavi kosu dok ne osjetite motivirani da završi posao!

load...