8 frizerskih frizura da bi izgledao mlađi | BA.inspinre.com
Šminka

8 frizerskih frizura da bi izgledao mlađi

8 frizerskih frizura da bi izgledao mlađi

Vi ste nikada nije mladi ili stari da se prebacite svoj frizuru i to je razlog zašto smo na NaturallyCurly su sve o slavi prirodna kosa koja se proteže izvan pol ili starosti. Dok je anti-age tretmani mogu biti jedan izvor dodirnite fontana mladosti, mijenjanje se kosi sa novim stilom ili boja može dovesti da mladalački sjaj želite. Mi smo tu da vam donosimo različite stilove koji ne samo da istaknete vaše kovrče, ali daju ideje za nekoliko jednostavnih prilagodbe na svoj stil rutinu koja može učiniti da izgledate mlađe uz minimalan napor. Nekoliko od njih mogu osjećati kao ostatak iz stilova smo nosili u našim mlađim godinama koje su sada u trendu, a neki su klasici koji nikada ne izlaze iz mode.

Double Puff Mohawk

Slika: @jasmeannn

Kad je prevruće da se bave i nisi spreman za dan pranje, probajte ovaj jednostavan dvostruko stil lepinja Mohawk.

Strani Twists

Slika: @meliscurls

Kada želite da povuče neke kosu iz vaše lice, ali i dalje vijoriti svoj lokne - probati ovaj! Ovaj stil je niska održavanje bilo i može se acheived za manje od 5 min.

load...

Short Cut

Slika: @jenibellrosanne

Ništa nije bolje nego novi početak i šišanja stvarno ima taj efekt. Bilo da se odlučite za kratku ovako Pixie stil, uzimajući nekoliko centimetara van stvarno poboljšava svoj mladalački sjaj.

Prostor Buns

Slika: @joyjah

Ovo je tako zabavno i lako! Prostor lepinje su takav bezvremenski stil i odličan način da osvježite dan 4 kovrče.

Highlights + Bangs

Slika: @aminamarie

Najveći tajna da protiv starenja zapravo ima veze s bojom kose. Za brinete, dodajući plavuša naglašava omekšava crte lica, plus lakši boja dodaje dimenziju.

Big Braid w / teksture

Slika: @hairromance

Jednostavan stil pleteni ne samo da pokazuje svoj strukturu kostiju, ali drži svoju kosu od lica. Nije važno vaše teksturu kose, ovaj stil je lako i bez napora.

Pola pola dole vrhu čvor

Slika: @chelliscurls

Začinite svoj polu-up, pola-down stilu sa nekoliko preokreta i povucite ga u gornji čvor. Ako se osećate ekstra glamurozno, dodati neke dodatne opreme i izaći u stilu.

load...

Klasični rep

Slika: @sydnieslittleworld

Bez obzira na to koliko godina smo dobili konjskim repom nikada neće izaći iz mode. Da biste spriječili zapetljavanje ili suze, koristite satenskom frizuru i dati izjavu.

Koji stil je vaša omiljena? Javite nam u komentarima ispod.

load...