7 prirodnih frizura za djecu | BA.inspinre.com
Šminka

7 prirodnih frizura za djecu

7 prirodnih frizura za djecu

Suočimo se s tim... Mi smo zauzeti. Mi stalno obavljajući poslove, rad, čišćenje i nadamo se provesti neko vrijeme zastoja sa našim prijateljima i obitelji. U normalnim dan 24 sata, ne postoji uvijek vremena za kosu, a kamoli kosa našeg djeteta. Ako se ova nesretna istina zvoni istina, ne brinite - mi imamo ste pokriveni, zauzet mama! Evo 7 frizure malo održavanja za djecu da može trajati do sljedeći put imate plemenitih nekoliko minuta da se prebacite ga.

@momcrushmonday

1. Dlake Buns

Postoji tona različitih vrsta peciva kose, ali jedna stvar je istina za sve njih - oni su odlični za čuvanje krajevima ušuškan i zaštićeni. DiscoveringNatural je tutorial je odličan primjer na brz i jednostavan način lepinja koja traje svega 5-10 minuta. Osim toga, možete napraviti pleteni traka za kosu duž kose uhvatiti dlake koje su finije i kraće na rubovima.

Extra tip: Ako koristite vepra Četka, ne zaboravite da bude blag prema liniji kose i koristiti svjetlo potezima kako bi se izbjeglo pucanja i izlizane krajevima.

load...

2. Bantu Čvorovi

Ovaj stil može se nositi na nekoliko različitih načina i pomaže da kosa bez uplitanja, hidratizirana, a potpuno zaštićen od elemenata i svakodnevno manipulacije. Volimo Brown Djevojke kosa tutorial, koji uključuje pletenice u dijelovima!

Extra savjet: Ako se bore da postignu Bantu čvorova, stvarajući dva-Strand twist i pakovanje je oko baze je odlična alternativa za namotavanje!

3. Dva-Strand Twists

Dva-strand obrte postižu se okrećući dva komada kose zajedno poput trake na Candy Cane ili uže. Ovaj stil se može uraditi na kosi bilo koje dužine i traje dugo. To možete učiniti i ovaj stil pomoću tri niti i uvrtanja ih oko smjeru kazaljke na satu sve dok ne počnu da se okrenete.

Extra Savjet: Za dugotrajniji stilu, početi s produljenom kose.

4. Gana Pletenice

Ovaj stil se radi sekcionisanje kosu u malim, upravljati sekcije i onda pakovanje tkanje nit skroz duž dionice da se protežu doći na svoje prave dužine.

Extra savjet: Ako želite, svaka pletenica može biti savijen i pospremio u zanimljiv dizajn!

5. Stan Twists

Ovaj super sladak frizura može učiniti na ljude svih dobi. To je slično cornrowing osim samo dva pramenovi kose se koriste istovremeno. Stan pletiva može zauzeti mjesto pletenice i da se koristi u prednji deo sa dim ili slatka preokret u leđa.

Extra tip: Koristite četkicu za zube sa ivica gel zadržati bebu kosu i ivice dole.

6. Comb / Finger Coils

Također se zove "starter brave," ova frizura je u osnovi jedan pramen preokret. Ovo radite na mokru kosu i koristiti bilo fino zub češalj ili prstima savijaju kosu tako čvrsto da se počne zaključati ili zavojnice.

Extra Savjet: Za oživljavanje namotaja iz kreveta glave, samo SPRITZ vodom i lagano smreka prstima.

7. Box pletenice

Ovaj stil omogućava mnogo svestranosti, a kosa ostaje potpuno zaštićeni od stilu dnevno. Ovaj stil se najbolje obavlja bez snimke ili lastika u bazi ili na krajevima kose vašeg djeteta. Ekstenzije su opcionalni, ali nije potrebno.

Extra Savet: Možete promijeniti 'rade sa različitim dodacima za kosu!

load...
load...