7 pozitivnih samopouzdanja da vas podignu danas | BA.inspinre.com
Šminka

7 pozitivnih samopouzdanja da vas podignu danas

7 pozitivnih samopouzdanja da vas podignu danas

Važnost pozitivnosti često potcenjivati. Ima pozitivan stav će Vam pomoći da se prevaziđu izazove u životu i istovremeno, da nas više kreativni u mogućnosti da se krećete tešku situaciju. Da ne zaboravimo, pozitivnost privlači ljude i smanjuje šanse za usamljena.

Dio pozitivnosti je vlasništvo optimističan sliku o sebi. Jer kako možemo očekivati ​​da bude voljena od strane drugih, ako ne sebe vole? U prošlosti, ja bih nositi izrazito negativan stav prema sebi. Ovakav stav uništen potencijalno vrijednih prijateljstava, istovremeno utiče na moju sreću. U borbi protiv ove lični problem, počeo sam govorim sebi stvari u toku dana da se vrati moje samopouzdanje. Dakle, ja volim sebe još više - i ne postoji ništa loše u otvoreno pokazuje radikalnu ljubav prema sebi.

load...

1. Vi ste te sreće da mu se odobri još jedan dan, a vi ste bliže ostvarenju svoje ciljeve.

2. Ne osjećaju potrebu da promenite odnos prema onima koji su vas udarila - zadržati pribranost.

Kada rada poziva na grupu projekata, mogla bi se baviti iz prve ruke sa ljudima koji koriste neprofesionalan ton kada nam govori. Kad god sam u takvoj situaciji, da brojim do deset i kažem sebi ovo. Savjet: Nemojte odgovoriti na e-mailove dok ste potpuno miran i staložen. Na sastancima licem u lice, ukazuju na to da vam treba vremena, i pričekajte dok ste udobno prije nego reaguje na određene komentare. 

3. Danas se suočiti sa ovim izazovom, ali sutra, vaš će se situacija popraviti. Svijetu čuva okreće.

Poslednjih nekoliko nedelja sam prošao kroz tešku situaciju, koji će promijeniti moj život za narednih nekoliko mjeseci kao dobro. Govorim sebi ovo čini da se osećam mnogo bolje u bilo koje doba dana.

4. Ti si lepa, ti si super, ti si jedinstven.

Možda će zvučati čudno govori se ovo naglas, ali to je jako važno za vas da ostvarite svoje vlastite jedinstvene ljepote. Kažem sebi to u vrijeme kada osećam nesigurno. Pogotovo kada sam na period - oprostite iskrenost - i kad sam zabrinut o tome da datum, taj izraz bude razgovarao sam sa sobom.

5. Možete se ovo postiglo, i hoćete.

Kada radim svoj treninga ponekad motivirati sebe da dam sve od sebe više. Problemi ljudi često iskustvo je nedostatak motivacije za bavljenje sportom. Ako postavite realne ciljeve automatski ćete ohrabreni ovim postići.

6. Danas Imao si vrlo produktivan dan, a sutra će biti još bolje!

Na kraju svakog uspešan dan, volim da pohvali sebe kad se vratim kući i opustiti. Radim ovo naglas održava motivacija za podvige sledeći dan.

7. Danas je bilo možda i nije najbolji dan, ali sutra ćete imati priliku da se poboljša.

Šta vam se svaki dan?

Napišite samopotvrdjivanja u komentar ispod teksta.

load...