7 grešaka većina prirodnih dobara | BA.inspinre.com
Šminka

7 grešaka većina prirodnih dobara

7 grešaka većina prirodnih dobara

7 Greške Većina Naturals Make

Nije za raščešljavanje kose

Nikada, ni u jednom trenutku da li sam pravilno otpetljati moju kosu, ako uopće. Ja bih jednostavno šampon i uslovljavaju svoju kosu, baci neki prijedlozima pjene folijom losion i Paul Mitchell pjenjenja pomada i držati ga se kreće. Jedva sam koristio češalj! Sada, to je slatko, ali to je to. To nije bio zdrav u nimalo. Iznenađujuće nisam izgubio puno kose; Međutim, nisam zadržavanje dužine ni.

Sleeping Without A Satin Cap / marama

Noću bih ležala glavu dole ravno stil gorila! Jedini put kad sam spavala sa satenskim kapa / šal kad sam ispravio moju kosu. WTW? Ja know.makes nema nikakvog smisla, što me dovodi do naredne greška na mojoj listi... Koristeći previsokim temperaturama.

Koristeći Prekomjerna Heat

Ja sam bio jedan od onih Naturals koji razmetala lokne tijekom ljetnih mjeseci i plesao sa đavolom (Flat Iron) drugi 9 mjeseci u godini. Oprani sam kosu jednom tjedno, zgrabio stan željeza i poravnati ga preko moja kosa bez zaštitu od toplote, bez ičega. Samo 350-400 stupnjeva direktne topline na mom plavuša uvojcima. Možeš li reći suha i krhki?

load...

Šamponiranja prečesto

Kada sam nosila moja kosa ravna, oprani ja tjedno, međutim, kad sam to nosila kovrčava, oprani ja svaki dan. I na kraju smanjiti to do svaki drugi dan iz čiste lijenosti, ali do tada, očišćeni svakog jutra! To je ono što prirodna kosa je značilo da me - ustanem, šampon, udario u vrata. To je bio slučaj bez obzira na dužinu. Sam nosila moja kosa izuzetno kratko i izrezati i kako je dobio više, koristio sam istu praksu.

Ne znajući Sastojci proizvoda

Nisam nikad pogledajte sastojke na bočici proizvoda sam koristio. Najdalje sam ikada otišao u istraživanje sastojaka je da koristi samo gel koji ne sadrži alkohol. Prazan pogled yep to je to. Sulfati? Parabene? Ha? Pojma o čemu ništa od toga bilo. Pomislili biste licencirani kozmetičar bi znao te stvari zar ne? Nope! Sastojci nisu dotakao uopšte tokom mog 2 1/2 godine u kozmetologiju školi.

Ne Dodavanje ili Sealing vlage

Prirodna kosa je po svojoj prirodi, suha, ali sam pretpostavio da je to način na koji je trebalo da bude. Mislio sam da sve smeđe ljudi imali suhu kosu i to će ostati na taj način, osim ste dodali malo vremena nafte na njega. Nije prirodnih ulja, ali preciznije silikona začinjena serumi, što me dovodi do moje sljedeće greška.

Razmišljanje prirodnim sredstvima Automatski rasta

Nisam znao da da je ključ za rast i zadržavanje bilo vlage. Vlaga = suhu kosu = lom = nema zadržavanja. Jednostavno zar ne? Ne nekome ko nije istraživao i obratio pažnju na svoju kosu.

Držati korak s Tammy na svom blogu, ili na Twitter i Facebook!

load...