6 znamo svima sa lokacijama za kosu | BA.inspinre.com
Šminka

6 znamo svima sa lokacijama za kosu

6 znamo svima sa lokacijama za kosu

Ako ste novi u svijetu Locs, postoje različiti načini za početak zaključavanje, kao što je slobodno formiranje, blokiranje, namotaja, i dva-strand twist. Nakon što ste počeli, postoji obilje zabave načina da oblikujete brave poput kike, peciva, podignute frizure, pa čak i lokne! Također ćete morati pronaći proizvode koji se slažete sa kosom dok radite sa svojim novim stilom. Ili možda su voli svoj brave godinama i samo tražite nešto novo dodati na svoj Holy Grails. Pogledajte ove marke za Locs!

1. Dr. Locs

Dr. Locs nudi Pre Cleanse sredstvo za čišćenje koji uključuje jabučni ocat, ulje čajevca, i eukaliptusa ulje koje se može koristiti za uklanjanje naslage proizvoda prije šamponiranja. U Jinan koji se ne ispire se može koristiti svakodnevno da pomogne hidratizira kožu glave i Locs. Odsustva-u uređaj sadrži kokosovo ulje, avokado ulje, i jojobe.

2. Knatty Dread

Knatty Dread nudi niz proizvoda, uključujući Knatty Dread Dreadlocks krema. Ovo je lagana krema koja ima lanolin i karite maslac da vlaže kosu. Osim toga, Knatty Dread i dijeli savjete i trikove za stvaranje i održavanje Locs koje možete naći na njihovoj web stranici.

load...

3. Lockology

Lockology nudi Aloe i Rose hidratantni sprej koji sadrži aloe gel i ružina vodica da pomogne refresh, vlaže i uslovljavaju kosu. Lockology također nudi Coconut Lemongrass ovlaživač koji uključuje, ali nije ograničeno na kokosovo ulje, limunska trava ulje, ricinusovo ulje, i uljem avokada. Ova mješavina može pomoći promovirati rast kose i osloboditi svrab iz skalp. Osim toga, može vas odvesti na tropski raj iz aromu!

4. Jamajke Mango i Lime

Jamajke Mango i Lime nudi niz proizvoda za čišćenje i loc održavanje. Trese šampon sadrži ekstrakte čajevca i da će nježno očistiti kosu, osloboditi svrbi vlasište, te će također ukloniti naslage proizvoda. Zaključavanje Gel Otporan Formula nudi dodatnu čekanje bez pahuljica ili nagomilavanje i je velika mogućnost za ponovno uvrtanje.

5. Taliah Waajid

"Lock It Up" je prožet Yarrow root, ružmarin, indijske konoplje, i koprive. Ovaj proizvod će pomoći u sprečavanju kovrča i da će pomoći vašem stilova trajati duže bez napornog i hrskavi čekanje. Taliah Waajid nudi paket Loc održavanja koji uključuje Lock It Up, Podsticanje Herbal sredstvo za čišćenje i zaštitne Mist Bodifier da pomognu čišćenje i vlaže Locs stariji od šest mjeseci. Starter Locs Bundle uključuje Lock It Up, vlage Clenz, i afričke Healing Ojl da pomogne zadržati kosu vlaži za Locs manje od šest mjeseci.

6. Live Locs

Live Locs je brend koji nudi proizvode za hidratizaciju i očistiti Locs. Live Locs brend pruža Honey Loc i Retwist gel, šampon i regenerator, Zaštitna cipela, i med Loc maslac. Live Locs proizvodi koriste lokalne sirovog organskog meda, obrađivala Peace River Pčele u Zolfo Springs, Florida. Kako slatko je to?

Koje marke ili proizvoda vi koristite za Locs? Molimo vas da podijelite sa loc i od kojih strepi zajednice.

load...