6 suštinskih stvari za ljubitelje kose kose ovog proleća pauze 2018 | BA.inspinre.com
Šminka

6 suštinskih stvari za ljubitelje kose kose ovog proleća pauze 2018

6 suštinskih stvari za ljubitelje kose kose ovog proleća pauze 2018

Spring Break je više od odmora iz akademske zajednice; To je avantura! I sa svakim avantura, a kovrdžave Žena mora biti spreman da izgledaju slatko na nju fantastično putovanje na odmor, relaksaciju, i dobre vibracije puta sa svojim prijateljima.

NaturallyCurly x Coconut Restore Partnerstvo za kovrčavu kosu Spring Break 2018 putnika | InnerVisionPRO - iStock

Postoji šest travel osnove morate imati na umu da spakujete prije nego što krenemo:

  1. Ne ostavljaju iza jedno vaše vlasište i lokne će vam: ulje za kosu. Spakovati ovaj spasilac u tvoju lepotu paketu radi sprečavanja isušivanja i lom! Sadrže ultra hidratantni pčelinjeg voska, Coconut Restore revitalizirajući Šlag kokosovo ulje je najbolji izbor za pH-uravnotežen vlasište i temeljito hidratizirana kovrče.
  2. load...
  3. Ide na toplo, pješčane plaže ovo Spring Break 2018? Slane vode i vazduha mogu da opustoši svoj kovrče! To znači da ćete morati moćan, šampon koji sadrži natrij C14-16 olefina da zadrži svoj skalp i kovrče potpuno čista. Ovo kokos derivat je protivotrov za slane kovrče i mogu se lako primijeniti preko Coconut Restore vlage hranjiva šampon. Samo sapunicu na lice i ispere za čistu, osvježena kosu!
  4. A uređaj je uvijek imperativ, posebno za kovrdžav koji uživaju bazen stranaka i oceana plivanje i ronjenje na dah. Zašto? Jer nakon što oprati soli i mora iz svoje kovrče, što im je potrebno da se dopuniti sa uređaj koji zatvara delikatna slojeva kutikule kose Strand. Odgovor na ovo je Coconut Restore Dnevni jačanje kose. Jednostavno kaput kosu pramenove uz izdašnu količinu, ostavite 3-5 minuta, a zatim isperite za meke, jake kovrče.
  5. Vaš kovrče su jedna od vrsta. Ali, naravno, nećeš štedjeti na razmazim sebe samo zato što si ti u način putovanja! Tokom vašeg Spring Break sedmice, odvojite trenutak da se duboko liječenje vaše kovrče sa maska ​​za kosu formuliran za borbu protiv i liječenje oštećenja topline životne sredine. Za svoj lom-suzbijanje i svojstva sjaj-davanje, da ćete želite primijeniti Coconut Restore Keratin Intensive Repair maska ​​za kosu, pokriti s kapa za tuširanje, i sjesti pod kosu za najmanje 5 minuta. No za kosu? Nema problema! Ostavite masque na malo duže, oko 10 minuta za duboko tretirane, meka i zdrava kovrdžave kose.
  6. Dnevni odmor u uređaj je još jedan način da vaše lokne tražim preslatko tokom Spring Break. Jednostavno dlan malu količinu Coconut Restore kontrolu kovrča ispire na svoju krunu od kovrče, vodeći računa da kaput svoj vlažnim kovrče s njim u borbi protiv frizz. Ne ispirati ovo ne ispire sa kose iz svog kovrče; jednostavno stil kao i obično!
  7. Na kraju, ali ne i najmanje važno, vi ćete željeti provjeriti torbe kako bi se osiguralo da ste popakovane gel za oblikovanje kose, 6. Bitne kovrčave kose travel osnovne morate imati i održavati zapanjujući Spring Break kosu. Zbog svoje sposobnosti da upija vlagu iz zraka i stavi u svaku dlaku, želećete meda da bude glavni sastojak u vašem stilu gel, baš kao da je u Coconut Restore Styling & Podešavanje gel. Zdrava, slatka stilova su samo zalizana niz rub dalje Spring Break!

Svi ovi šest Essentials svaki kovrdžava kosa putnik će trebati Spring Break mogu se naći u našem ekskluzivnom Coconut Restore Spring Break Travel Kit, savršen take-me-sa-Spring Break 2018 kovrčava kosa opstanak Caboodle okupili samo za vas i vaše kovrdžave kosa treba!

load...

NaturallyCurly x Coconut Restore Partnerstvo za kovrčavu kosu Spring Break 2018 putnika | monkeybusiness - iStock

Get Ready for Fun, Sun and Beautiful pregib sa Coconut Restore Spring Break Travel Kit - dostupni samo na SHOP NaturallyCurly!

Get Your Kit Right Now!

Dakle, želimo znati: Da li će dobiti svoj Coconut Vraćanje Spring Break Travel Kit da se brine o svojim kovrdžavu kosu? Tag nas @naturallycurly i @coconutrestore kada radite!

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...