6 slatkih prirodnih frizura koje možete nositi pod šeširom | BA.inspinre.com
Šminka

6 slatkih prirodnih frizura koje možete nositi pod šeširom

6 slatkih prirodnih frizura koje možete nositi pod šeširom

Od bejzbol kape za sunce od sunca na disketu sunce kape, mogućnosti su beskrajne - ali oni nisu bez izazova. Brinemo o šešir kose, ugradnja sve naše ljupkosti pod šešir, i da li će šešir oštetiti naše niti u tom procesu. Svi su važeće zabrinutost, ali postoje načini da se sigurno - i bajkovito - rock prirodne kose pod šešir.

Loose & uninhibited

Kenzey Cooper je gore i dolazi kovrčave kose vlogger sa ogromnim kosu i masivnim ličnost da odgovara. Iako su mnogi odlučuju za toniranje niz kosu ispod kape, ona uživa u veličini i stvara šešir stilova koji zadovoljavaju velika ličnost da joj je kosa. Kenzey je video dionice ne jedan, već četiri vrlo slatka načina za pametno nositi bejzbol kapu. Iako su ovi stilovi su pokazali na dugu kosu, mogu se prilagoditi za kratkodlaki kovrdžav. Ovi stilovi šešir zahtijevaju malo ili nimalo napora da rock i vaša kosa ne treba vezivati ​​ni upletena.

load...

Free & zaštićene

Heels High Tops je vegan, ostati-at-home-mama koja dijeli velike savjete s malim djetetom u tow kosu. Ona ima život hack koji omogućava nošenje svih vrsta šešira lakše: satenskom šal. Kosa ispod šešira je vezana uz satena šal i zaštićen dok je preostalih kosu peeks iz dna. Ne postoje šiške ili kose na prednjem sa ovim stilom. Ovo je još jedan labav frizura i želio sam pokazati koliko je lako rock svoju kosu dok nosite šešir. Saten kapom ili satena šal će zadržati svoj kosa je glatka da spriječi teške glave šešir i dozvoliti da vam se kosa se lako oživljava s nekim brzo paperjem.

Vezan & Twisted

AskpRoy samo želi da se zabavlja sa kosom. Zdravlje kose je prioritet za AskpRoy pa nije ni čudo što njen stil šešir je onaj koji potpuno štiti niti sve obrnuto. Kosa je ravna uvrnuti se iz potiljak na krunu s obrtima u prednjem. Imate opciju da nose preokreta ili uvučen ili razmrsiti pod gotovo bilo šešir. Ovaj stil čuva većina kosu dok je prednja je centar pažnje. Ovo također olakšava nositi satena šal za pokrivanje i zaštitu kose.

I zapamtite.

Kao pravilo, uvijek rock šešir kada vaša kosa osuši. Od mokre kose je slabiji i više elastična nego suhu kosu, bilo trenja ispod šešira može da dovede do pucanja. Možete također žele izbjeći plijesni. Pokušajte i saznajte satena obložene šešire ili probajte satena šal ili poklopac motora ispod šešira dodatno zaštitili svoje pramenove i znamo da je šešir pomaže kožu glave od sunca. Da, naš skalpove može da gori, pogotovo ako imate nizak kosu gustoće! Zaštita je ključ i to se može postići sa slatkim šeširima cijelog ljeta.

load...