6 saveta za kosu kako biste izgledali mlađe | BA.inspinre.com
Šminka

6 saveta za kosu kako biste izgledali mlađe

6 saveta za kosu kako biste izgledali mlađe

Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju bojenje i styling kosu. Dok su neki stilovi i poslove boja može vam starimo, drugi mogu vratiti sat strahovito. Nakon godina jedan frizuru ili vidi, to je lako zaglaviti i postati strašili napraviti promjenu. Čak i mala promjena, međutim, može dati novi nivo povjerenja i učiniti da izgledate i osjeća se odlično!

Mi smo često nerado promijeniti boju kosu ili smanjiti kosu u strahu od stalnih ne. Iako postoji rizik da ćete ne sviđa promjenu napravite, rizik od tražim godina stariji od tebe bi trebalo da bude strašnije! Ako na kraju ne sviđa određenu frizuru, zapamtite da kosa ne raste nazad.

Evo nekoliko saveta i trikova možete učiniti sa kosom da vas izgledati mlađe!

6 koraka do Looking Younger

1. Dlake zdravlje

Ako vaša kosa nedostaje vlage, počnite tako što sebi duboko tretman uređaj kao MyHoneyChild je Olive ste duboki regenerator. Suho kovrče mogu izgledati prilično dosadan i zaista mogu dodati godina na svoj izgled. Na dana pranje, pokušajte hidratantne proizvode kao što su Da bi Krastavci Color Care Daily Makeover regenerator. Provedite neko vrijeme gašenja tih kovrče!

load...

VIŠE: 7 dana za zdravije kose

2. Budite Vibrant!

Boja je daleko najbolji način da nadogradite svoj izgled i učiniti da izgledate mlađe. Puna boja nije uvijek potrebno, iako. Za neke, suptilno naglašava može pretvoriti sat unazad deset ili više godina! Pobrinite se da zadrži vlagu kao prioritet nakon dodavanja boje. Koristite šampon bez sulfata koji neće isušiti kosu i zadržati boju tražim svježe.

VIŠE: Kako da se brinu o starenju dlake

3. Upgrade You!

Još jedan odličan način da se vrati sat je dobiti ažurirani šišanje. Svi smo se ugodno u ono što znamo, već zastarjele rez može biti vas starenja. Ubrzam stvari sa rez između brade i ramena. Tekstura kovrčava djevojke imaju prednost. Sa svojim mekim kovrče, vi ćete biti sigurni da okreću!

VIŠE: 5 Bad Kovrčava kosa navike Break

4. Ne budi Stiff

Čak i uz fenomenalne boje i veliki rez, ako ne sportski pravilno stil, možete biti drži sebe natrag. Kruti i super oštar frizura treba izbjegavati. Mislim da stari i krut u odnosu na mlade i meka. Keep It Loose! Messy, kovrdžava up-dos, meka kaskadne kovrče i kovrdžava strani-lepinje su svi veliki stilova.

VIŠE: 4 Easy Fall Pletenica frizura

5. Obrve su dlake Too

Nemojte zanemariti one obrve dame! Ako obrve previše tanke ćete izgledati starije bez obzira na frizuru ili boju kose. Obrve ne treba da bude ni previše čupave. Pa uređenim obrve može napraviti veliku razliku. Isto tako, ako bojenja kose pobrinite se da boje obrve donekle odgovara vašem novom boju kose.

VIŠE: Kako ukrotiti Curly obrva

6. Simple Dio

Prebacivanje svoj dio od jedne na drugu stranu da ti dam razne nikad se ne zna. Pokušajte duboko dijela ili plitki da promijeniti stvari.

Slijedite ove savjete i da ćete biti dobro na putu do mladalački dana!

load...

VIŠE: Promijeni dlake Dio

load...