6 priznanja naturalista | BA.inspinre.com
Šminka

6 priznanja naturalista

6 priznanja naturalista

Još učim. Da, ja sam prirodno skoro devet godina (da, devet) i ja još uvijek nemaju sve odgovore. Sada, odobren za tri od tih godina bio sam na autoputu do samouništenja strane ne pokušava da se brine za svoju uvojcima na sve. Bez obzira na to, to ostavlja gotovo šest godina njegovanja i pokušava da bude dobar prema mojoj kosi, pa zašto ja još uvijek pokušavam da shvatim ovo sve od sebe? Pa, moja kosa mijenja kao što sam dobi i iskustvo stres, hormonalne promjene, loše prakse, i života općenito.

Confession # 2

Pustio sam mužić povući svoju kosu. Nema potrebe da otkrije više informacija od toga, ali ponekad je u redu da se malo zabaviti!

Confession # 3

Ja hemijski obojiti kosu. Da, mi na sve ekstremne naturals na koji su mislili da su nakon bez grijanja, bez hemije, i nema loših sastojaka prirodnog. Hteo sam malo boje u kosi i da ne želite da koristite kane. Pokušao sam koristeći sve prirodne kose posvjetljenje ali oni nisu radili pa sam Shea vlage Colour System. Njihov sistem boja nema silikone, parabena, ili sulfata ali i dalje sadrži kemijske tako da nisam hard-core prirodni više.

load...

Confession # 4

Ja sam uzalud. Da, jesam. Odbijam da PIC i postaviti bilo gdje, osim ako moja kosa se radi i imam na šminku (čovjek, osjećam izložen sa ovim priznanjem). Ja bih da se AU prirodno ali kada nemate jasan kožu, ti mi se ne izlažući ga svijetu. Ja sam prirodna kosa bloger, pa zašto bih ja pisati Slika moje kose u najgorem?

Confession # 5

Imam površni razlozi za donošenje YouTube video. Stavio sam dovoljno vremena i energije u moj blog i moje pisanje tako da je pomisao na uređivanje video zapisa i što ih čini estetski čini mi srce podrhtavati. Ok, evo pravi razlog zašto ne napraviti YouTube video: Nisam zadovoljan sa svojom težinom pa sam izbjeći fotoaparata. Mislim da bi ovo moglo su također označeni uzaludnom priznanje, ali stvarno se bojim svih rada koji mora ići u stvaranje divan video i nisam siguran da li sam stvarno imao vremena. Pitanje težina je pravi, ali glupo i ja radim na tome... To je, radeći na gubljenje težine, a ne stvaranje video na ove veličine. Dakle, plitko sam.

Confession # 6

Ima dana kada ne vlaže kosu. Samo sramotno, zar ne? Kada radite od kuće, možete biti malo slaba u nekim područjima. Da, poznato je da marinirati u svojoj funk u nekoliko navrata. Postoje trenuci zurim u ogledalo u horor u gnijezdu ptica na vrhu moje glave. Tri dana sam obično se krivim zbog toga i ispravi situaciju, ali moram da se zaustavi i nadam se da ovo priznanje će pomoći.

Ok, ovdje je šest priznanja iz Naturalista da nisam previše ponosan, ali se bolje o dijeljenju. Zašto ti ovo govorim? Tako da možete zaustaviti kriviš sebe za neuspjehe i prepreke uz svoj prirodni put za kosu i samo život u cjelini. Svi mi imamo problema, zastoja, strahove i neuspjehe. Dakle, to bi bilo sve tako ljubazno od vas da dijele neke svoje priznanje tako da neću osjećati tako loše o mojim!

load...