6 najtoplijih kovrdžavih boja kose 2019 | BA.inspinre.com
Šminka

6 najtoplijih kovrdžavih boja kose 2019

6 najtoplijih kovrdžavih boja kose 2019

Nova godina, novi "uradi. Ili, možda, novi nijanse. Bilo da ste wannabe crvenokose ili leda kraljica u srcu, ovogodišnji trendovi će zadovoljiti vaše unutrašnje Daredevil. Unaprijed, šest inspirativnih fotografija kovrdžave djevojke s prekrasnim obojene kose. To su nijanse koje su preuzimanjem Instagram hrani, inspirativni kovrčave kose svuda da ide za to.

Foto ljubaznošću GOLDENNLOCKS

Ecaille

Stilista koji rade ovo kose na svojim klijentima odabrati nekoliko odabranih komada licem kadriranje kose pramenove, bojanje ih jedan ton, dok ostavljajući ostatak kose kao što je-. Ovo je savršeno odgovara za valovite i kovrčave kose, jer daje boju čak i više kretanja. Prednosti par boje poput zlatno smeđa, tamnocrvena, i pješčanih smeđe za prirodniji, preplanuli izgled. Ecaille gleda prekrasna na okruglim lica i bež-preplanuli ten.

load...

Foto ljubaznošću WTFANINHA

Pale Red

Ako imate prirodno crvenkasto-smeđe nijanse, nećete morati učiniti mnogo da prihvate blijedo-crvene trend smo vidjeti. U hladu je dublje od jagoda plava i roze-zlato trendovi 2014. Godine, još suptilniji nego tamnocrvena ili Crimson, što uzrokuje plave ili zelene oči i pjegice na ističu u laskavu način. Ovo je siguran način da se eksperimentirati s bojom na kovrče, ako ste novi u bojanje kose, jer ne zahtijeva oštre bijeljenje drugih pogleda na ovoj listi.

Foto ljubaznošću B.CURLS MICHELLE

Icy White

Ovaj trend je izazovnija, svježiji preuzme dvostruko obrađena plavuša 2014. Mnogi kovrdžav i naturalistas će bojati se na pomisao da izbjeljivanja ionako krhke spirale, ali, na sreću, sa pronalaskom Olaplex, više stilisti su u mogućnosti da postići ovu boju na svoje klijente uz minimalne štete od varikine i druge kemikalije. Možete zadržati svoje ledeno bijele od ulaska Brassy ako ga koristite s ljubičastim šamponom - ova kombinacija pomaže u održavanju svježine nijanse a.

Foto ljubaznošću Evelyn IZ Internets

Indigo

Plava kosa nije drastičan, u-your-face izgledaju više prepušteno Kylie Jenners svijeta. Rastuća plavo-crni trend je i suptilna i odvažan. Ako vaše radno prihvata kreativne boje, ali ne želite ići punom cvijetu superheroj, onda je ovo vaš idealan hlad. I, noćno nebo je tamno plava - tako da je ovo verovatno boja u prirodi, zar ne?

Foto ljubaznošću MISSEVERYDAYELEGANCE

Tamnobraon

Jednorog boje nisu za svakoga (ili svaka na radnom mjestu), a niti su dvosedmičnik korijen dotjerivanje. Naturals low-održavanje koji vole pustiti svoje kovrče govore same za sebe naći će duboko smeđe ideal. Savršen za žene s blijedo kože, ova nijansa neće isprati funkcijama. To će također dati kosi zdrav sjaj i dopunjuju toplih tonova u vašoj koži.

Foto ljubaznošću KIERRA.MONIQUE

Siva

Prijatelji i porodica ne može dobiti, a to nije najlaskavijih boja za većinu tonova kože - ali to nas ne sprečava da pokušaju sive trend u 2015. Nekada je bilo stvarno teško postići nijanse, ali Pravana upravo napravili to malo lakše sa svoje prve sive boje, ChromaSilk Vivids u srebrnoj boji. Ako ste ispred krivulje i već je ledeno bijela, zatim uzeti boju na viši nivo sa sivim ove godine.

load...

Da li ćete probati bilo koji od ovih trendova boja ove godine?

load...